Anasayfa /  Güncel

Şifresiz Galatasaray PSG maçı canlı yayın izle - Canlı maç izle

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece ! Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle. Galatasaray Paris SG maçı bu gece nefesleri kesecek. Şifresiz Galatasaray Paris SG maçı izle. Galatasaray PSG şifresiz canlı izle. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle.

Abone ol

Abone ol 01 Ekim 2019 22:06

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece ! Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle. Galatasaray Paris SG maçı bu gece nefesleri kesecek. Şifresiz Galatasaray Paris SG maçı izle. Galatasaray PSG şifresiz canlı izle. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle.

Deplasman Golü52'Maalesef top ağlarımızda! PSG Icardi ile öne geçti.Gol - Mauro Icardi

Pozisyon50'Bravo Muslera! Luyindama'nın hatasıyla arkasına sızmayı başaran Di Maria, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top Muslera'dan döndü, ardından Luyindama topu uzaklaştırdı.

Pozisyon49'Kullanılan köşe vuruşunda PSG savunması topu uzaklaştırdı.

45'İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.

Pozisyon42'Galatasaray ilk yarının sonlarına doğru baskıyı yıktı ve hücumda etkili olmaya çalışıyor.

Pozisyon41'Kullanılan köşe vuruşunda kaleci Navas'a faul yapıldığını tespit eden hakem topu PSG'ye verdi.

Pozisyon40'Galatasaray peş peşe kornerler buldu. Şimdi Seri topun başında...

Pozisyon39'PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel, hakeme olan itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

Pozisyon38'Gueye uzaklardan şansını denedi ancak Muslera rahat bir şekilde topun hakimi oldu.

30'Geride kalan yarım saatlik dilimde Galatasaray'ın 3'lü savunması PSG'yi durdurmakta etkili oldu ancak topun genel hakimi Fransız ekibi...

Pozisyon26'Ceza sahasına doğru atılan uzun pası Mariano kafasıyla kesmek istedi. Muslera'dan önce Bernat araya gerip vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

Pozisyon23'PSG'nin kullandığı köşe vuruşunda Gueye kafa vuruşunu yaptı yerden sekerek gelen topu Muslera kontrol etti.

7'Bu kez Galatasaray etkili geldi! Tek paslarla ceza sahasına sokulan Galatasaray'da Seri'nin ceza yayı üzerinden çektiği şut az farkla auta gitti.

Pozisyon15'PSG yine etkili geldi! Belhanda'nın hatalı pasında Galatasaray'ı hazırlıksız yakalayan PSG'de Icardi, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Muslera parmaklarıyla topa dokundu, ardından topu önünde bulan Sarabia'nın vuruşu ise yan ağlarda kaldı.

Pozisyon13'Mariano sağ kanattan savunma arkasına koşu yapan Belhanda'ya doğru bir ara pas attı. Marquinhos ile ikili mücadeleye giren Belhanda ise rakibine faul yaptı.

Pozisyon11'PSG'nin kullandığı köşe vuruşunda Galatasaray savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Pozisyon10'PSG etkili geldi! Sağ kanattan gelen ortada Di Maria penaltı noktası üstünde gelişine vurdu Muslera müthiş bir şekilde topu kornere çeldi.

Sarı Kart7'Di Maria'nın ceza sahasına çevirdiği topta İcardi topla buluşmadan araya giren Muslera topun sahibi oldu. Bu pozisyonda Muslera'ya yaptığı temastan dolayı İcardi sarı kart gördü.Sarı Kart - Mauro Icardi

Pozisyon6'Galatasaray hızlı atakta sol kanattan geldi ancak Nagatomo'nun ortası istediği gibi olmayınca top doğrudan dışarı çıktı.

Pozisyon2'İlk atak PSG'den! Savunma arkasına atılan topta Di Maria ceza sahası içine girdiği gibi şutunu çekti Muslera gole izin vermedi.

Maç Başladı1'Hakem düdüğü çaldı ve maç başladı! Başarılar Galatasaray...



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle

Galatasaray Paris SG canlı izle (beIN SPORTS HD 1) Galatasaray PSG şifresiz canlı izle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Paris Saint-Germain'i konuk edecek. Haftanın merakla beklenen Galatasaray Paris SG maçı nefesleri kesecek. Galatasaray Paris SG maçı tüm gelişmeleri trhaberler.com farkıyla haberimizdedir. Galatasaray Paris SG maçı canlı izle , Galatasaray Paris SG canlı maç izle, Galatasaray Paris SG şifresiz izle, Galatasaray Paris SG bein sports hd 1 izle. İşte haftanın merakla beklenen Galatasaray Paris SG maçı tüm gelişmeleriyle haberimizde.

Galatasaray Paris SG maçı canlı yayın bilgileri haberimizde;

Galatasaray Paris SG maçı canlı yayın izle: Bein sports hd 1 izle

Galatasaray Paris SG maçı saat: 22.00

Galatasaray Paris SG maçı stat: TT Arena

Galatasaray Paris SG tarih: 1 Ekim 2019

Galatasaray Paris SG maçı canlı olarak şifreli bein sports hd 1 kanalından izlenecek. Herkesin merakla beklediği Galatasaray Paris SG maçı şifresiz veren yabancı kanallar listesi haberimizde. Ayrıca Galatasaray Paris SG maçı öncesi tüm gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz. İşte Galatasaray Paris SG maçı heyecanı ve merak edilenler...

Galatasaray'ın rakibi PSG

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci haftasında Fransız ekibi Paris Saint-Germain (PSG) ile 1 Ekim Salı günü karşılaşacak. 

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Galatasaray beraberlikle başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçını Belçika deplasmanında Club Brugge ile oynayan Galatasaray rakibi ile golsüz berabere kaldı.

Paris Saint-Germain ise ilk maçta grubun güçlü ekiplerinden Real Madrid'i evinde 3-0 yendi.

Neymar cezalı 

Galatasaray maçına Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldızı Neymar'dan yoksun çıkacak.

Neymar, PSG'nin Manchester United ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi 2018-19 sezonu son 16 turu rövanş maçında, rakip takım lehine Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına gittikten sonra penaltı veren hakemin kararına "rezalet" yorumunu yaptığı için ceza almıştı.

Neymar, UEFA'nın 2 maça indirdiği cezayı Galatasaray maçıyla tamamlayacak.

Galatasaray, Fransa futbolunu bilen futbolculara sahip

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda Fransa futbolunu yakından tanıyan isimler yer alıyor.

Kariyerlerinde daha önce çeşitli Fransız takımlarında forma giymiş 8 futbolcu yer alıyor.

Daha önce Fransız takımlarında forma giymiş Galatasaraylı futbolcular şöyle:

"Mariano (Bordeaux), Michael Seri (Nice), Belhanda (Montpellier-Nice), Lemina (Lorient-Marsilya), Jimmy Durmaz (Toulouse), Sofiane Feghouli (Grenoble), Nzonzi (Amiens), Falcao (Monaco)"

PSG Teknik Direktörü Tuchel: Galatasaray karşısında kalitemizi ispatlamak istiyoruz

Galatasaraylı taraftarların oluşturduğu atmosferle ilgili farklı bir çalışma gerçekleştirmediklerini ifade eden Alman teknik adam, "Herkes bana Galatasaray stadının atmosferinin inanılmaz olduğunu söyledi. Bizim amacımız iyi bir maç çıkarmak. Büyük bir kulübe karşı oynuyoruz. Böyle bir atmosferde kalitemizi ispatlamak istiyoruz." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın forveti Radamel Falcao'nun tehlikeli bir isim olduğunun altını çizen Tuchel, "Galatasaray'da sadece Falcao yok. Çok fazla kaliteli ve tecrübeli oyuncuları var. Böyle bir 9 numaraya karşı oynamak zordur ama Falcao'ya özel tedbir almayacağız. Oyuncularımız Falcao'yu gayet iyi tanıyorlar." diye konuştu.

"Real Madrid maçı geride kaldı"

Gruptaki ilk maçlarında Real Madrid'i yendiklerinin hatırlatılması üzerine Tuchel, "Her maç farklı ve zordur. Bu maçın da böyle olacağını düşünüyoruz. Real Madrid maçı geride kaldı. Yarın daha zor şartlarda, misafir takım olarak oynayacağız. Her şey yeniden başlayacak. Kendimizi ispatlamak için yarınki maç bir fırsat." ifadelerini kullandı.

Forvet bölgesinde yaşadıkları sorunlarla ilgili yöneltilen soru üzerine Alman çalıştırıcı, "Real Madrid ve Bordeaux maçlarında çözüm bulduk. Galatasaray maçında da çözüm bulacağız. Bu gece toplantımız var. Orada ya da yarın sabah yapacağımız toplantıda buna bir çözüm bulacağız. Çift forvet veya üç forvet deneyebiliriz." yanıtını verdi.

İstanbul'a getirilmeyen Uruguaylı forvet Edinson Cavani'nin durumuna açıklık getiren Tuchel, "Şu an herhangi bir ağrısı yok ama kafası rahat değil. Hareketleri, hızlanması, topa vurması rahat değil. Çok ara verdi. Bir süre daha sabretmek gerekiyor." şeklinde konuştu.

Mauro Icardi, Kylian Mbappe ve Neymar'la ilgili de konuşan Alman teknik adam, şunları kaydetti:

"Icardi, Bordeaux maçında 10 dakika denendi. Bugünkü antrenmanda bakılacak ve ne kadar hazır olduğu hakkında fikir verecek. Böyle bir aradan sonra takıma geri dönmesi kolay değil. Bugünkü antrenman belirleyici olacak. Neymar, Bordeaux maçında oynadı ama bu maçta (cezalı olması nedeniyle) bizimle değil. Her rakibe göre farklı plan yapmaya çalışıyoruz. Mbappe ile aramızda konuştuk, yol haritası da çizdik ama bunu burada anlatamam. Son vuruşlarda kafasının rahat olması gerekiyor. Taktiksel olarak farklı değerlendiriyoruz. Güvenini tam kazanması gerekir. İlk oynadığı maçta iyiydi ve mental olarak daha iyi hale gelecek."

Thiago Silva: Galatasaray'ın hikayesini, efsanesini biliyoruz

PSG'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva ise sarı-kırmızılı taraftarların oluşturduğu atmosfere dikkati çekerek, "Galatasaray'ın hikayesini, efsanesini biliyoruz. Seyircinin sıcaklığından, ambiyanstan haberimiz var. İyi maç çıkartmak için bunları unutmamız gerekiyor. Galatasaray'da bunları bizim evimizde yaşayacak." dedi.

Kazanmalarının önemli olduğunu söyleyen Silva, "Geçen seneye göre karşılaştırması zor ama güçlü bir ekibimiz var. Yeni transferler güçlü bir mental yapıyla geldiler. Real Madrid maçıyla iyi bir başlangıç yaptık. Geçen iki ayda bir takım zorluklarla karşılaştık ama kalitemizi biliyoruz. Sezon sonunda da gerekli karşılaştırmayı yaparız. Şampiyonlar Ligi ve lig farklı kulvar ama motivasyonumuz aynı. Rennes maçında kaybettik. Bunu kabullenmek zordu. Oynamayan birçok arkadaşımız vardı. Bordeaux'da gücümüzü gösterdik. Neymar ve Mbappe'den herkes gol bekliyor ama takım olarak iyi oynayıp kazanmamız daha önemli." değerlendirmesini yaptı.

Presnel Kimpembe'nin savunmayı daha güçlü hale getirdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Kimpembe çok tecrübeli, mental ve fiziksel olarak güçlü bir oyuncu. Beraber oynamak isterim ancakbuna hoca karar verecektir. Defansın kuvvetli olması bütün takıma güven verir." diye konuştu.

Cavani'nin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Silva, "Zor bir sakatlık yaşadı ama çok çalışıyor. Daha erken aramızda olmak için mücadele ediyor. Eksikliğini hissediyoruz. En çok gol atan oyuncularımızdan. Bir an önce dönmesini umuyoruz." şeklinde konuştu.

Takımdaki sakat oyuncu sayısının fazlalığının, kendilerine daha çok sorumluluk getirdiğini söyleyen Silva, "Herkes için zor bir dönem ama futbol böyle. Her takımda bu sakatlıklar yaşanıyor. Biz iyi bir takımız. Bize böyle durumlarda daha çok görev düşüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasıyla ilgili soruyu Silva, "Geçen sene de iyi başladığımı düşünüyorum. Kalitemi biliyorum. Elimden geleni verdim ve vermeye devam ediyorum. Sezon sonu hep beraber karar vereceğiz." şeklinde cevapladı.

PSG hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray'la yarın Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak PSG, hazırlıklarını tamamladı.

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanın basına açık bölümünde Fransız ekibi, topla ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Galatasaray Terim yönetiminde 74. Avrupa maçına çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında 1 Ekim Salı günü Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımını konuk edecek Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 74. mücadelesine çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'de son 2 sezonda şampiyonluğa taşıyarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne götüren Terim, Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle de dikkati çekiyor.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 73 karşılaşmaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takım, 66 yaşındaki teknik adam yönetimindeki bu karşılaşmaların 30'unu kazanırken, 16'sında berabere kaldı. Galatasaray, Terim'in teknik direktörlüğündeki 27 karşılaşmayı ise mağlubiyetle tamamladı.

Tecrübeli teknik adamın teknik direktörlüğünde Avrupa kupalarındaki maçlarda 103 gol kaydeden sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 102 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi'de 48 maç

Galatasaray, Terim'in teknik direktörlüğünde Şampiyonlar Ligi'nde 48 karşılaşma oynadı.

Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetimindeki 48 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 14 kez kazanırken, 10 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, 24 karşılaşmayı ise mağlubiyetle tamamladı.

UEFA Kupası'nda şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında büyük başarılara imza attı.

Sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim ile 1999-2000 sezonunda finalde Arsenal'i geçerek UEFA Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı ve Avrupa'daki ilk kupasını kazandı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir performans ortaya koydu ve çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Terim ile Avrupa kupalarında Real Madrid, Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain, Milan ve Borussia Dortmund gibi önemli ekipler karşısında zafer yaşadı.

Galatasaray Avrupa'da 281. maçına çıkıyor

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 280 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 107 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 74 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 376 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 414 gole engel olamadı.

Müzede 2 Avrupa kupası

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı olan Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına mevcut teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı. Galatasaray, finalde Arsenal'ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi.

Galatasaray 2000 yılında ise UEFA Süper Kupa'yı, teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid'i eleyerek kazandı.

Avrupa'da önemli başarılar

Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli idaresinde aldığı başarılı sonuçlarla ''Avrupa Fatihi'' unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Rumen ekibi Steaua Bükreş'e elenerek final hayallerini rakibine kaptırdı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde 4'erli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Kurayla 1 kez elendi, 1 kez tur atladı

Galatasaray, Avrupa kupalarında iki takımın yenişememesi durumlarında geçmişte uygulanan ''kura çekme'' yönteminin, çeyrek final öncesinde bir kez kurbanı, bir kez de şanslı tarafı oldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nın 1963-64 sezonu 2. turunda İsviçre ekibi Zürih'le eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybedip, evindeki maçı ise 2-0 kazandı. O dönemdeki uygulamaya göre tarafsız saha olarak İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan 3. maçın sonucu da 2-2 bitince, çekilen kura sonucunda Zürih turu geçip adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1969-70 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Çekoslovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelip, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra rövanş maçının normal süresini ise aynı skorla galip tamamladı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince yine kura çekimine gidildi ve bu kez şanslı taraf olan Galatasaray, çeyrek finale yükseldi.

En farklı galibiyet ve mağlubiyet 

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini İsrail ekibi Maccabi Netanya, en farklı yenilgisini ise Alman ekibi Bayern Münih karşısında yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 2009-2010 sezonu 3. ön eleme turu rövanş maçında İsrail'in Maccabi Netanya ekibini konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı 6-0 kazanarak Avrupa kupaları tarihindeki en farklı galibiyetine ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım, 1972-1973 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda ise Alman ekibi Bayern Münih'e 6-0 kaybetti ve tarihinin en farklı yenilgisini aldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki iç saha performansı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki 57. maçına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasındaki 55 maçın 22'sini kazanan sarı-kırmızılı takım, 18 kez berabere kaldı. Galatasaray, iç sahadaki 15 mücadeleden ise mağlup ayrıldı.

Galatasaray, sahasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında rakiplerine galibiyet sayısında üstünlük kurmasına rağmen attığı gol bakımından geride kaldı.

Sarı-kırmızılılar, sahasındaki müsabakalarda 68 gol atarken, kalesindeki 70 gole engel olamadı.

Sahasında 13 maç kaybetmedi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada yenilmezlik serisi 13 maç oldu.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda 20 Ekim 1999'da İngiltere'nin Chelsea takımına sahasında 5-0 yenilen sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 13 iç saha müsabakasını da kaybetmedi. Bu süreçte 9 galibiyet alan Galatasaray, 4 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 13 maçlık iç sahada yenilmezlik serisi, 19 Mart 2002'deki Barcelona karşılaşmasıyla sona erdi.

İç sahada galibiyet serisi 5 maç

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasındaki galibiyet serisi 5 maç oldu.

Sarı-kırmızılılar, 13 maçlık iç sahadaki yenilmezlik serisinde kendisinin üst üste kazanma rekorunu da kırdı.

Galatasaray, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarda sahasında arka arkaya Fransa'nın Paris Saint-Germain, İspanya'nın Deportivo la Coruna, İtalya'nın Milan, İspanya'nın Real Madrid ve İtalya'nın Lazio takımlarını mağlup etti.

Galatasaray, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 iç saha maçında birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.

En farklı galibiyet ve yenilgi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki en farklı galibiyetini 1998-1999 sezonunda 3-0'lık skorla Norveç'in Rosenborg takımına karşı aldı.

Sarı-kırmızılıların sahasındaki en farklı mağlubiyetleri ise 1999-2000 sezonunda 5-0'lık skorla İngiltere'nin Chelsea ve 2013-2014 sezonunda 6-1'lik skorla İspanya'nın Real Madrid takımlarına karşı yaşadı.

En çok maça Bülent Korkmaz çıktı

Galatasaray forması altında Avrupa kupalarında en çok maça Bülent Korkmaz çıktı.

Kariyerinde 101 Avrupa kupası maçına çıkan Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın Avrupa kulvarında en çok forma giyen ismi olarak rekoru elinde bulunduruyor.

Fransız takımlarıyla 18. maç

Sarı-kırmızılı takım, Fransa ekipleriyle 18. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Fransa temsilcileriyle yaptığı 17 maçta 6 galibiyet alırken, 7 kez mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım bu ülke takımlarına karşı 4 maçı berabere tamamladı.

Fransız ekiplerine 19 gol atan Galatasaray, kalesinde 28 gol gördü.

Galatasaray, PSG ile tarihinde 4 maç yaparken, rakibine karşı ikişer galibiyet ve yenilgi aldı.

İki takım ilk kez 1996-1997 sezonunda Kupa Galipler Kupası'nda karşı karşıya geldi. İstanbul'daki ilk karşılaşmayı 4-2 kazanan sarı-kırmızılı ekip, deplasmandaki karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Galatasaray ile PSG 2000-2001 sezonunda bu sefer UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rakip oldu. Sarı-kırmızılı ekip, evindeki ilk karşılaşmayı şu an teknik heyette görev yapan Ümit Davala'nın golüyle 1-0 kazandı. Galatasaray, deplasmandaki mücadelede ise rakibine 2-0 yenildi.

Galatasaray Avrupa'da galibiyete hasret

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ikinci haftasında Paris Saint Germain'i konuk edecek GalatasarayAvrupa kupalarında son dönemlerde adeta galibiyeti unuttu. 

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı son 27 karşılaşmada sadece iki kez taraftarına galibiyet sevinci yaşattı.

Galatasaray, 2013-2014 sezonundaki Juventus galibiyetinin ardından oynadığı 27 Avrupa kupası müsabakasında rakiplerine iki kez üstünlük kurabildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonunda Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund ile aynı grupta yer alan sarı-kırmızılılar, o sezon galibiyet sevinci yaşayamazken, grubu 5 yenilgi ve bir beraberlikle noktaladı.

Juventus maçı sonrası Avrupa'da 10 maçta galibiyet yaşayamayan sarı-kırmızılılar, 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında Benfica'yı İstanbul'da 2-1 mağlup ederek bu şanssızlığına son verdi.

Benfica maçı sonrası yine Avrupa'da istediği sonuçlara ulaşamayan Galatasaray, sonraki 7 müsabakada galibiyet yüzü göremedi.

Avrupa kupalarındaki galibiyet hasretini geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçındaki Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek noktalayan sarı-kırmızılı takım, bu sonucun ardından yine kötü sonuçlara imza attı.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 karşılaşmada bir beraberlik alıp, 4 kez mağlup oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ardından Avrupa Ligi'nde iki karşılaşmaya çıkan Galatasaray, birer beraberlik ve yenilgiyle Avrupa defterini kapattı.

Takım, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile berabere kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa kupalarındaki son 27 maçında iki kez kazanırken, 16 defa mağlup oldu. Galatasaray, söz konusu dönemdeki 9 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta heyecanı

Finaline İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin ikinci hafta karşılaşmaları, 1-2 Ekim'de oynanacak.

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Galatasaray, A Grubu'ndaki ikinci maçında 1 Ekim Salı günü saat 22.00'de Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) ekibini konuk edecek.

Ligde ikinci hafta maçlarının programı (TSİ) şöyle:

1 Ekim Salı:

19.55 Real Madrid (İspanya) - Club Brugge (Belçika)

19.55 Atalanta (İtalya) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

22.00 Galatasaray - PSG (Fransa)

22.00 Tottenham (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya)

22.00 Kızılyıldız (Sırbistan) - Olympiakos (Yunanistan)

22.00 Manchester City (İngiltere) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

22.00 Juventus (İtalya) - Bayer Leverkusen (Almanya)

22.00 Lokomotiv Moskova (Rusya) - Atletico Madrid (İspanya)

2 Ekim Çarşamba:

19.55 Genk (Belçika) - Napoli (İtalya)

19.55 Slavia Prag (Çekya) - Borussia Dortmund (Almanya)

22.00 Liverpool (İngiltere) - Salzburg (Avusturya)

22.00 Barcelona (İspanya) - Inter (İtalya)

22.00 Leipzig (Almanya) - Olympique Lyon (Fransa)

22.00 Zenit (Rusya) - Benfica (Portekiz)

22.00 Lille (Fransa) - Chelsea (İngiltere)

22.00 Valencia (İspanya) - Ajax (Hollanda)

Galatasaray Teknik Direktörü Terim: PSG ile yapacağımız karşılaşmanın keyfini çıkarmak istiyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki favorilerden birini konuk edeceklerini ifad eden Terim, "Çok yüksek ekonomisi olan bir takımla oynuyoruz. Son 2 yılın Fransa şampiyonu. Beğendiğim bir teknik direktörleri var. Çok değerli oyuncuları var. PSG son yılların atak yapan kulübü. Hepimiz saygıyla izliyoruz. Rakibimize sonsuz saygı duyuyoruz, bizim de niyetimiz saygı görmek." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin yabancısı olmadıklarını hatırlatan Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu tip takımlarla oynadık. Favori olduklarını inkar etmedik. 'Neymar yok vah vah. Cavani de sakatlanmış, çok kötü.' Bunun avantaj olduğuna Galatasaraylılar kanmasın. Rica ediyorum. Bunlar nasıl yenemediğimizin ön hazırlığıdır. Avrupa'nın en önemli, alternatifi çok olan, çok büyük oyunculardan kurulu takımlarından birine karşı oynayacağız. Bu işin keyfini çıkaracağız. Yarın Galatasaray seyircisi takımını PSG karşısında izleyecek. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığına göre, sahada biz de bu sürprizi yapmaya, iyi netice almaya gayret göstereceğiz. Sonuç ne olursa olsun burada olmanın gururunu yaşayacağız. Elimizden gelen mücadelenin fazlasını ortaya koyacağımızdan herkes emin olsun. Yarın takımımın iyi reaksiyon göstereceğini düşünüyorum."

Fenerbahçe derbisinden üç gün sonra güçlü bir takımla oynamanın kolay olmadığını kaydeden Terim, "Bazı oyuncularımızın sakat olması, bazılarının hazır olmaması bahanesine sığınmadan oynayacağız. Ne kadar iyi hazırlanabilirsek o kadar iyi hazırlandık." diye konuştu.

"Kaybetmeye hiç niyetimiz yok"

Sergilenen futbola yönelik eleştirilere değinen Terim, "Fenerbahçe maçını bir daha izledim. Biz iki puan kaybetmişiz. Kötü oynamış olabiliriz ama pozisyonlarımız var. Galatasaray seyircisinin üzülmesini anlarım ama benim olduğum yerde karamsarlığı hiç kabul edemem. Biz nerelerden şampiyonluk kazandık, Avrupa şampiyonu olduk. Biz kulübümüzle, takımımızla, hele hele taraftarlarımıza birleştiğimiz zaman ortaya çıkan, herkesin parmak ısırdığı tablodur. Böyle bir şey düşünen varsa sakın yapmasın. Kaybedersek de beraber olacağız. Onların gurur duyacağı bir takım olarak kaybetmemiz lazım. Buna kimse bir şey demez. Buna bizim kredimiz de hakkımız da var. Gerçi kaybetmeye hiç niyetimiz yok Allah'a şükür." ifadelerini kullandı.

Kadroda daha önce Fransa'da oynamış oyuncuların çokluğunun avantaj olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Terim, "Fransa'da oynamış, Fransız kökenli oyuncularımızın PSG karşısında diğer futbolcularımıza göre daha rahat olmalarını bekliyorum. PSG'yi herkes tanıyor ama onlar Fransa futbolunu ve rakip oyuncuları herkesten fazla tanıyor. Ben onların oyun içinde, o atmosfer içinde herkesten çok daha önde ve rahat olacaklarını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Hücum hattındaki aksaklıklar

Hücum hattındaki aksaklıklarla ilgili bir soru üzerine Terim, bunun birçok nedeninin olduğunu ve beraber oynadıkça sıkıntının giderileceğini dile getirdi.

Süper Lig'deki cezasının yeni bittiğini hatırlatan Terim, şunları söyledi:

"Maçlardan sonra pek açıklama imkanı bulamadım. Esasında orada açıklanması gerekebilirdi. Göze hoş gelen, seyir zevki olan, coşkulu ve tempolu oyunun oynanmadığı bir gerçek. Galatasaraylılara bunu benim söylemem bir borç. Benim de hoşlanmadığım açık. Yalnız önceki sezondan 4-5 oyuncu farklı oynuyoruz. Bunların birlikte maç yaptığı sayı 2 veya 3. Birlikte oynama kültürünün yanı sıra, alışık ve tanışık olma refleksi diye bir şey var. Bu da maç yaptıkça artar. Tempo ve fizikle de mevcut şartlardaki pek çok şeyin değişeceğini şimdiden söyleyebilirim. Değişimlerin etki göstermesi için yeterli zamanı tanımak lazım. Süre ve sabır isteyen hoca değilim."

"Güçlü bir oyun planımız var"

Futbolda büyük değişimler olduğunu anlatan Terim, "Futbolda eskisi gibi modeller, sistemler veya adı konulmuş dizilişlerin olmadığını göreceksiniz. Mesele başka boyutta. Oyun içinde dizilişten tutun, oyuncu tercihlerinize kadar her şey anlık olarak değişiyor ve tek bir sistem veya oyun anlayışıyla maçı bitiremezsiniz. Maçı tek bir sistemle izah edemiyorsunuz. Futbolun terimleri de değişiyor. Belki buna karma futbol veya birkaç şeyi deneyebildiğimiz bir ortam diyebilirsiniz. Güçlü bir oyun planımız var. Son iki sezonda şampiyonluğa ulaştığımız gibi, topa çok fazla sahip olan, rakibin ise topa daha az sahip olmasını isteyen bir takım." şeklinde konuştu.

Yapmak istediklerinin hücum bölgesindeki hareketliliği artırmak olduğunu belirten Terim, "Alanları daha etkili kullanmak istiyoruz. Biraz daha topa tempo vererek güçlü ve hızlı oyunumuzla birleştirmeliyiz. Şu an bize bunları yaptırmayan sebepler var. Seyircimizin hoşlanmadığını biliyorum, ben de hoşlanmıyorum. Galatasaray'ın şu an rakip ve takım analizine, bireysel oyuncu yeteneklerine ve takım olarak mücadele yapısına göre bir oyun anlayışı var. Üstelik ligdeki durum ile Avrupa'daki durum, UEFA cezamız nedeniyle bizim için çok farklı. Kadro sınırlaması cezamız dolayısıyla büyük farklılıklar taşıyor." ifadelerini kullandı.

"Oyuncuya göre sistem hazırlamıyoruz"

Radamel Falcao'nun performansını değerlendiren Terim, "Oyuncuya göre sistem hazırlamıyoruz ama bazı refleksler oturdukça pozisyonlar farklılaşacaktır. Son yıllardaki bütün gol kralları Galatasaray'dan çıktı. Galatasaraylıların tek şikayet etmeyeceği şey gol kısırlığıdır. Memnuniyetsizliğimi de oyuncularımla paylaşıyorum. İletmediğimiz, paylaşmadığımız, sebep ve bahane olur diye söylemediğimiz birçok şey var. Saha dışı, hatta saha içi olaylarla uğraşıyoruz. Sakatlık mesela. Lemina'yı kaybettik, iyi gidiyordu." diye konuştu.

Oyuncuların hazır olmamasıyla ilgili soru üzerine Terim, şunları söyledi:

"Feghouli'nin hiç durmadan devam ettiği bir sezonu yaşıyoruz. Hazırlık dönemi geçirmemiş Falcao, 45'e kadar iyi, 60'a kadar olabilir, sonrası zor. Lemina uzun zamandır oynamıyor. Seri bizimle sezon başı geçirmemiş, o da gitmiş Afrika Kupası oynamış. Lemina, Afrika Kupası'na gitmiş. Sezon başını bizimle geçirmemeleri zaten önemli. Bunların hepsi handikap. Bunların hepsini oynadıkça yeneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Belhanda: Etkili olmamız lazım 

Sarı-kırmızılı futbolcu Younes Belhanda, PSG'nin oynamasına izin vermemeleri gerektiğini belirterek, "Onları toptan mahrum edersek avantajı ele geçirmiş olacağız. Bizim etkili oynamamız lazım. O zaman zorlanırlar." açıklamasında bulundu.

Belhanda, çenesinde oluşan kırık sonrası maskeyle oynamasının performansını etkileyip etkilemediği sorusunu, "Performansımı çok fazla etkilemedi. Sahada olduğun zaman bunun handikap oluşturmasını unutuyorsun ve ona göre oynuyorsun." diye yanıtladı.

Falcao'nun performansıyla ilgili Belhanda, "Falcao üç maç oynadı. Yeni gelen çok oyuncu var. Sabretmek gerekiyor. Geçen sezona da zorluklarla başladık ama şampiyon olduk. Sabırlı olmak lazım. Şampiyonluğa doğru ilerlediğimiz unutulmamalı." diyerek sözlerini tamamladı.

Sarı-kırmızılılar PSG maçına hazır

Öte yandan, Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint-Germain (PSG) ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, basın mensuplarına 15 dakika açık bölümde ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Galatasaray, basına kapalı bölümde ise yarınki karşılaşmanın taktiği üzerinde durdu.

Antrenmana sakatlığı bulunan Mario Lemina katılmadı.

CBC Sport kanalı şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri 

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500 

CBC Sport tek çanakla izlenir mi?

1.adım

Maçı Türksat çanağından izleyecekseniz; çanak anteninizde bulunan mevcut Türksat LNB'sinin tam olarak sağ bitişiği(arkadan bakınca) 2. LBN'yi yerleştirin. Bu yerleştirme işlemini bant-plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3-4... uyduyu izleme şansı veren aparatı alarak da yapabilirsiniz.

2.adım

Azerspace LNB'sini sabitledikten sonra Türksat LNB'sinden gelen kablo ile Azerspace LNB'sinden gelen kabloları birleştirmek için diseq kullanmanız gerekmektedir. Türksat LNB'sinden gelen kabloyu, diseqc'in 1. girişine, Azerspace LNB'sinden gelen kabloyu ise diseqc'in 2. girişine takınız. Diseqc'in ortasındaki giriş ise uydu cihazına Receiver'e gidecektir.

Tek çanakla CBC Sport kanalını izleyebilirsiniz

3.adım

Uydu alıcınızdan Menü-Uydu ekle bölümünden Azersat46 ekleyip bu uydu için Anten/Diseqc ayarlarından diseqc 1-2-3- veya a-b-c olarak seçiniz. Azerspace uydusunun diseqc girişini TV'den de ''2''(B) Türksat'ın TV'den diseqc girişini ise diseqc 1(A) olarak seçiniz.

4.adım

Daha sonra kanalların frekanslarını manuel olarak girip taratın. İdman/ CBC Sport HD / Az TV SD yayınları için cihazına Biss şifre girmeniz gerekecektir.

Önemli! Hotbird'e ayarlanmış çanağınızı Azerspaceye dönüştürmek için Hotbird çanağındaki LNB'yi çıkartıp Türksat çanağınızın arkadan bakınca sağına bant, plastik kelepçe veya multiifeed ile sabitlendikten sonra TV'den Hotbird uydusundan aşağıdaki kanalların frekanslarını taratın. Kanalların biss şifresini girdikten sonra izleyebilirsiniz.

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

az-tv-izle-idman-tv-izle.jpg

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

bt-sport-mobile-hd.jpg

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar