Anasayfa /  Foto Galeri

Sevda Demirel'den cinsiyet değiştiren sevgilisi hakkında olay itiraflar! Doruk'u hiç çıplak...

Cinsiyet değiştirip kadın olan Doruk Doğrusöz ile geçtiğimiz ocak ayında aşk yaşamaya başlayan Sevda Demirel'in, evlilik kararı aldıktan kısa süre sonra ilişkisini bitirmesi dikkat çekti. 47 yaşındaki manken ve şarkıcı, ilişkisi hakkında tüm bilinmeyenleri ve cinsel hayatını anlattı.

Sevda Demirel'den cinsiyet değiştiren sevgilisi hakkında olay itiraflar! Doruk'u hiç çıplak... - Sayfa 1

Şarkıcı Sevda Demirel, yıllar önce katıldığı moda yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Neslihan Doğrusöz ile yaklaşık 4 aylık ilişkisini noktaladı. Biten ilişkisinden bahseden Demirel, cinsel hayatları hakkında ilk kez konuştu.

Sevda Demirel'den cinsiyet değiştiren sevgilisi hakkında olay itiraflar! Doruk'u hiç çıplak... - Sayfa 2

Adı Neslihan ilen cinsiyet değiştirmesiyle adını da Doruk yapan Doğrusöz ile 4 aylık ilişkisi biten Sevda Demirel, Bilal Özcan'ın YouTube programına katılarak ilişkilerinin en özel ayrıntılarına kadar anlattı. Cinsel hayatları hakkında itiraflarda bulunan Demirel, evliliğin kıyısından döndüğü ilişkiye dair şunları söyledi:

Sevda Demirel'den cinsiyet değiştiren sevgilisi hakkında olay itiraflar! Doruk'u hiç çıplak... - Sayfa 3

"Bu hemen olacak bir şey değildi. Bir ameliyat olması gerekiyor o da yurt dışında olacak. Biz birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk" 

Sevda Demirel'den cinsiyet değiştiren sevgilisi hakkında olay itiraflar! Doruk'u hiç çıplak... - Sayfa 4

Aranızda bir cinsellik var mıydı?: ''Erkeklik vasıfları sadece cinsellikle gösterilen bir şey değil. Cinsellik hiç umurumda değil öyle olsa 5 sene yalnız kalmazdım.''