Anasayfa /  Foto Galeri

Sergen Yalçın'ın istifa sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaş kararı!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı resmiyet kazanır kazanmaz gözler diğer adaylara çevrildi. Gündeme gelen isimlerden biri de Şenol Güneş... Tecrübeli teknik adam flaş bir karara imza attı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın istifa sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaş kararı! - Sayfa 1

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SON DAKİKA BEŞİKTAŞ KARARI 
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen sona erdi. Sergen Yalçın'ın ardından gözler diğer adaylara çevrilirken gündeme gelen ilk isim Şenol Güneş oldu. Tecrübeli teknik adamdan son dakika kararı geldi. İşte ayrıntılar..

Sergen Yalçın'ın istifa sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaş kararı! - Sayfa 2

SERGEN YALÇIN DÖNEMİ SONA ERDİ 
Ve Beşiktaş'ta beklenen oldu. Süper Lig ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldı.

Sergen Yalçın'ın istifa sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaş kararı! - Sayfa 3

BEŞİKTAŞ RESMEN AÇIKLADI 
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.

Sergen Yalçın'ın istifa sonrası Şenol Güneş'ten Beşiktaş kararı! - Sayfa 4

ŞENOL GÜNEŞ İDDİASI 
Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrasında gözler teknik direktör adaylarına çevrildi. DHA'da yer alan habere göre Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile arasının çok iyi olması ve ilk geldiği dönemde Ahmet Nur Çebi'nin ısrarıyla göreve gelmiş olması da, yeniden görüşme ve çalışma ihtimalini ilk sıralara yerleştiriyor.