Anasayfa /  Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş'a imzayı attı ! - İZLE

Beşiktaş'ın efsanesi Sergen Yalçın, 2006'da ayrıldığı yuvasına 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü! Yalçın, Vodafone Park'ta binlerce taraftarın önünde imzayı attı.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2020 20:26

Abdullah Avcı ayrılığının ardından Sergen Yalçın ile anlaşmaya varan Beşiktaş, yeni teknik direktörüne Vodafone Park'ta taraftarı önünde imza attırdı.

Taraftarların stat önünde uzun kuyruklar oluşturduğu imza töreni için kapalı tribün doldu, taştı ve kale arkası tribünlerine de taraftar alındı.

Saatler tam 19.03’ü gösterdiğinde sahaya çıkan Sergen Yalçın, tribünlerin büyük coşkusuyla karşılaştı. Sergen Yalçın’ın imza töreninde yönetim kurulu üyeleri de tam kadro sahada yer aldı.

İmza töreni öncesinde stat ekranlarında Sergen Yalçın için hazırlanan özel video gösterildi.

İlk olarak başkan Ahmet Nur Çebi açıklama yaparak, "Abdullah Avcı'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Beşiktaş'a güç veren taraftarın bu desteğine devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ardından sözü alan Sergen Yalçın, yoğun tezahüratlar eşliğinde sözlerine başladı. "Arkadaşlar çok heyecanlıyım" diyen Beşiktaş efsanesi, "Rica ediyorum, iki cümle söylersem yeterli olacak. Çok heyecanlıyım, belki de hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Öncelikle başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum bize bu şansı verdiği için. Taraftarımıza son şekilde minnettarım. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek... Ayrı ayrıca herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş taraftarlarının meşaleler yaktığı imza töreninde Sergen Yalçın tribünleri selamlayarak birkaç tane futbol topunu tribünlere gönderdi.

Öte yandan Beşiktaş taraftarları, Ahmet Nur Çebi'nin sözlerine başlamadan önce "Hesap sorsana, hesap sorsana Fikret Orman'a hesap sorsana!" tezahüratı yaptı.

Yorumlar