Anasayfa /  Foto Galeri

Serenay Sarıkaya: 'Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz'

Netflix'in yeni dizisi 'Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisinin başrolünde yer alan Sereney Sarıkaya ilk set gününden paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı.

Serenay Sarıkaya: 'Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz' - Sayfa 1

Serenay Sarıkaya, başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı çok konuşulan 'Şahmaran' dizisinin ardından ikinci kez Netflix için kamera karşısına geçiyor. 

Serenay Sarıkaya: 'Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz' - Sayfa 2

Ay Yapım'ın dijital projelerini üreten Bambini Film imzalı 'Kimler Geldi, Kimler Geçti'de 'avukat Leyla Taylan' karakterini oynayacak olan Sarıkaya, uzun süren Yunanistan ve Bodrum tatilinin ardından dün yeni dizisi için sete çıktı. İlk set gününden fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmeyen Sarıkaya'nın heyecanı sözlerine yansırken, takipçilerini meraklandırdı. 

Serenay Sarıkaya: 'Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz' - Sayfa 3

'AVUKAT LEYLA'DAN İLK KARE
Bertan Başaran'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Ece Yörenç'in senaryosunu kaleme aldığı, Netflix'in yeni dizisi 'Kimler Geldi, Kimler Geçti'nin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, izleyici karşısına bu kez 'avukat Leyla' karakteriyle çıkacak.

Ünlü oyuncu Sarıkaya, yeni dizisi için sete çıktığı ilk gün karavanında asılı olan avukat cübbesinin fotoğrafını; 'Avukat Leyla Taylan Hanım diyeceksiniz... KGKG SET//1. GÜN' notuyla instagram hesabından paylaştı.

'Kimler Geldi, Kimler Geçti'nin yapımcısı Ay Yapım ve Netflix ise, Twitter'dan Serenay Sarıkaya'nın avukat cübbesini giydiği iki kareyi paylaştı.  

Serenay Sarıkaya: 'Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz' - Sayfa 4

Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra; Boran Kuzum, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş ve Ahmet Rıfat Şungar'ın da 'Kimler Geldi, Kimler Geçti'nin başrolünde yer alacak.