Anasayfa /  Foto Galeri

Serdar Ortaç ilk kez vasiyetini açıkladı!

Kıbrıs'ta sahne alan Serdar Ortaç, vasiyetini ilk kez açıkladı. 40 milyon TL değerinde evi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" dedi.

Serdar Ortaç ilk kez vasiyetini açıkladı! - Sayfa 1

Serdar Ortaç, sevgililer gününe özel önceki akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Ortaç, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Serdar Ortaç ilk kez vasiyetini açıkladı! - Sayfa 2

Ortaç, "En son sevgililer gününde ne yapmıştınız?" sorusuna "En son eşim ile yemeğe çıkmıştık. Pardon boşandıktan sonrada sevgilim ile yemeğe çıkmıştık. Hayatım boyunca yemeğe çıktım" diye cevap verdi.

Serdar Ortaç ilk kez vasiyetini açıkladı! - Sayfa 3

En son Seçil Gür ile aşk yaşayan Serdar Ortaç'a "Aşka açık mısınız?" sorusu yöneltildi. Serdar Ortaç, "Umurumda değil artık aşk konuları çalışalım, ömrümüzü tamamlayalım, insanları eğlendirelim, öldükten sonra dinleyecek şarkılar bırakalım. Yeter benim için" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç ilk kez vasiyetini açıkladı! - Sayfa 4

Posta'da yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, "Birçok kişi vefat etmeden önce vasiyetlerini açıklıyor. Sizin bir vasiyetiz var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi; "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim.