Anasayfa /  Foto Galeri

Seraptan tehlikeli hamle! Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu?

Seraptan tehlikeli hamle! Sıcacık sevgi dolu bir ailenin üvey anne tarafından parçalanma hikâyesini anlatan atv’nin yeni dizisi Üvey Anne, dün akşam 4.bölümüyle izleyici ile buluştu. Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu?

Seraptan tehlikeli hamle! Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu? - Sayfa 1

SERAP’TAN TEHLİKELİ HAMLE!

Sıcacık sevgi dolu bir ailenin üvey anne tarafından parçalanma hikâyesini anlatan atv’nin yeni dizisi Üvey Anne, dün akşam 4.bölümüyle izleyici ile buluştu.

Seraptan tehlikeli hamle! Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu? - Sayfa 2

Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu?

Serap son anda çevirdiği dümenle Faruk ve İpek’in önemli bir müşteriyle iş yemeğine yemeğe dahil olmak istemiş fakat işler planlandığı gibi gitmemiştir. Faruk, Serap'ın ona olan ilgisini fark ettiği için toplantıya son anda İpek ile katılma kararı verdi.

Seraptan tehlikeli hamle! Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu? - Sayfa 3

Toplantı için planlar yapan Serap, son anda planı değiştiği için çok sinirlendi. Faruk doğum günü için İpek'e özel bir bileklik hazırlattırdı. 

Seraptan tehlikeli hamle! Üvey Anne’nin dördüncü bölümünde neler oldu? - Sayfa 4

Serap ise bilekliğin kendisi için hazırlandığını düşündü fakat İpek'e aldığı öğrenildiğinde artık hedefine İpek'i koydu. Tüm bunlar yaşanırken Nisan'la Cem yakınlaşmaya başladı. Cem ise bir hamle yaparak tek başına sinemaya giden Nisan’ın yanına gitti.