Anasayfa /  Ekonomi /  Enerji

Sepaş Enerji’nin Samsun Ofisi Açıldı

Sepaş Enerji’nin Samsun Ofisi Açıldı

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2016 13:40

2013 yılından bu yana mesken, kobi, işletme ve sanayi abonelerine indirimli elektrik satışı yapan, danışmanlık vererek, satış esnasında ve sonrasında tüketicilerin her türlü talep, sorun ve önerilerine uzman bir kadro ve sağlam altyapıyla cevap veren Sepaş Enerji, görevli tedarik alanı dışındaki ilk yerleşik ofisini Samsun’da açtı.

Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sağlamak amacıyla hareket eden Sepaş Enerji, yüksek müşteri memnuniyeti hedefi doğrultusunda sunduğu yenilikçi çözümleri, son uygulamaları ve ihtiyaca yönelik hazırlanan tarife seçenekleriyle artık Samsun’a da hizmet veriyor.

Samsun Ofisi açılışında konuşan Genel Müdür Ondrej Safar, ‘’Sepaş Enerji, elektrik perakende sektörünün önemli oyuncularından biri. Türkiye sanayisinin kalbini oluşturan Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce'de görevli tedarik şirketi olarak edindiğimiz tecrübe ve başarılarımız ortadadır. Türkiye’de görevli tedarik alanımız dışında ilk ofisimizi Samsun’da açmaktan mutluluk duyuyoruz. ’’ dedi.

Safar yaptığı konuşmada, Sepaş Enerji’nin toplamda 1,5 milyon müşteriye hizmet sunduğunu belirterek, hedeflerinin ülke genelinde daha çok müşteriyi yenilikçi çözümleri ile buluşturmak olduğunu da dile getirdi.

Sepaş Enerji’nin Samsun Ofisi, İlkadım İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, İstiklal Caddesi’nde adresinde hizmete girdi.

Sepaş Enerji Hakkında

Türkiye’de her geçen gün gelişerek büyüyen “elektrik perakende satış” sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Şirketler Grubu ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Grubu’un oluşturduğu AkCez ortak girişimi bünyesinde hizmet vermektedir. Sepaş Enerji, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine hizmet verme hedefiyle çalışma alanını her geçen gün genişletmektedir.

Haber kaynağına ait sayfanın adresi

http://www.enerjihaber.com/sepas-enerji-nin-samsun-ofisi-acildi/1808/    

Yorumlar