Anasayfa /  Foto Galeri

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu

Selda Bağcan konseriyle bir ilke imza attı. Times dergisinin “Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar” listesinde yer alan başarılı sanatçı Selda Bağcan, müzik sevgisini aşıladığı yeğenleri Serenad, Sonat, Seda Bağcan ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ile ilk defa YBY Woods sahnesinde bir araya gelerek binlerce sanatsevere seslendi.

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu - Sayfa 1

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu

Müzikseverlere dünya standartlarında konser ve etkinlik deneyimleri yaşatan YBY Woods, Selda Bağcan konseriyle bir ilke imza attı. Times dergisinin “Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar” listesinde yer alan başarılı sanatçı Selda Bağcan, müzik sevgisini aşıladığı yeğenleri Serenad, Sonat, Seda Bağcan ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ile ilk defa YBY Woods sahnesinde bir araya gelerek binlerce sanatsevere seslendi.

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu - Sayfa 2

Gökyüzünün altında, ormanın içinde sunduğu sanat ve eğlence deneyimleriyle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, Times dergisinin “Dünya Müziğinde Yaşayan Efsane ve Tarihi Kadın Şarkıcılar” listesinde yer alan başarılı sanatçı Selda Bağcan konserine ev sahipliği yaptı. Ünlü besteci ve şef Musa Göçmen’in yönetimindeki Senfoni Orkestrası’nın da eşlik ettiği konserde Bağcan, sanatçı yeğenleri Serenad, Seda ve Sonat Bağcan ile en sevilen Türk halk müziği ve Anadolu rock parçalarını seslendirdi. 

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu - Sayfa 3

Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz yaz havasında, yıldızların altında gerçekleşen konsere ailesiyle birlikte çıkan Selda Bağcan; Ayrılık, Sarı Saçlım Mavi Gözlüm, Öyle Bir Yerdeyim Ki?, Mağusa Limanı, Adaletin Bu Mu Dünya?, Gesi Bağları gibi sevilen türkülerin yanı sıra halk ozanı Neşet Ertaş’ın Yalan Dünya ve Neredesin Sen türkülerini hayranlarının eşliğinde coşkuyla söyledi. Ünlü sanatçı seyircilerle sık sık sohbet etti, konserde eğlenceli anlar yaşandı. Sonat, Serenad ve Seda Bağcan’ın rock şarkıları ile coşkuyu zirveye çıkardığı konser, müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Selda Bağcan ve Sanatçı Yeğenlerini İlk Kez Musa Göçmen Senfoni Orkestrası İle Aynı Sahnede Buluştu - Sayfa 4

Yurt içinde ve dışında gerçekleştirdiği konserlerde, eserlere farklı yaklaşımlarla yazdığı orkestrasyonları müzik çevrelerinde oldukça dikkat çeken Musa Göçmen’in yönetimindeki Senfoni, Bağcan’a şarkılarında eşlik ederken Göçmen’in farklı tarzı, orkestra ve sahne hakimiyeti de izleyicilerden tam not aldı.  

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.