Anasayfa /  Foto Galeri

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı!

Türkiye ayakkabı ve çanta üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturacak olan fuar, 26-29 Ekim'de Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Profesyonel alıcılara açık olacak fuarda, diyabet hastalarının ayak ve ayak parmaklarında yara oluşumunu engelleyen ayakkabılar, bağcık kitleme ve çözme aparatı ve bir çok arge ürünü olan ürün ilk kez sergilenecek

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı! - Sayfa 1

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı!

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, 26 Ekim’de ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye ayakkabı ve çanta üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturacak olan fuar, 26-29 Ekim'de Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Profesyonel alıcılara açık olacak fuarda, diyabet hastalarının ayak ve ayak parmaklarında yara oluşumunu engelleyen ayakkabılar, bağcık kitleme ve çözme aparatı ve bir çok arge ürünü olan ürün ilk kez sergilenecek…

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı! - Sayfa 2

YARA OLUŞUMUNU ENGELLEYEN AYAKKABILAR

Geniş ürün yelpazesi, yenilikçi tasarımları, kaliteli ürünleri, rekabetçi fiyatları, ulaşım kolaylığı ile ayakkabı ve çanta sektöründe nitelikli bir ticaret platformu haline gelecek olan fuarın öne çıkan ürünleri arasında; diyabet hastalarının ayak ve ayak parmaklarında yara oluşumunu engelleyen ayakkabılar yer alacak. Hastalara özel olarak üretilen diyabet ayakkabısı aynı zamanda çok fazla ayakta duran, aşırı kilolu olan ve diz ağrısı çekenler için de ideal bir ürün olarak satışa sunuluyor. Kullanılan özel malzeme ile birlikte ayakkabının dikişsiz ve doğal deri olmasını sağlayarak, şeker hastalarının ayaklarına konfor sağlıyor. 

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı! - Sayfa 3

BAĞCIK KİLİTLEME SİSTEMİ İLK KEZ SERGİLENECEK

Fuarın bir diğer dikkat çeken ürünü ise; çocukların, öğrencilerin, yaşlıların ve birçok insanın bağlamak ve çözmekte zorlandığı ayakkabılara getirilen bağcık kitleme ve çözme aparatı olacak. Bu bağcık aparatı ile insanlar, ayakkabıları her defasında bağcık çözüp giymek ve bağlamak zorunda kalmıyor. Bir başka özellik olarak; ayakkabı bağı kendiliğinden çözülmeyerek bağcık kitleme ve çözme aparatının altına gelen bir başka aparatla burcunuzu ve mottonuzu herkese gösterme imkanı sağlıyor. Böylelikle her yaştan insanın kişiliğini, kimliğini ifade edebileceği ve karakterini yansıtabileceği  'yeni' bir moda ikonu da alıcıları ile buluşturulacak.

Şeker hastalarına diyabetik ayakkabı! - Sayfa 4

Nobel Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) işbirliği ile düzenlenen Nobel MASTER SHOES Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nı destekleyen kuruluşlar arasında ise; Konya Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve KOSGEB yer alıyor.