Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sedat Peker'in gündeme getirdiği konunun detayları ortaya çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün tutuklanan Feridun Öncel'e Süleyman Soylu'nun babasının yan yana fotoğraflarını paylaşmıştı. Düğünün kime ait olduğu ortaya çıktı

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2021 15:31

Organize suç örgütü lideri Sedat Pekersosyal medyadan yaptığı paylaşımlara dikkat çekmeye devam ediyor. Ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen Sedat Peker, dün Şanlıurfa'da düzenlenen 'Sedat Peker' operasyonu kapsamında gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel'e ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı.

BABA SOYLU FERİDUN ÖNCEL'LE YAN YANA
Sedat Peker'in yaptığı paylaşımda, kendisi ile ilişkili olduğu gerekçesiyle tutuklanan Öncel'in katıldığı bir organizasyonda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu ile yan yana fotoğraflarını yayımladı.

Sedat Peker, "süslü sülüman, kaşar sülüman, gözaltına aldırdığın MİSİAD’ın genel başkanı Feridun Öncel var ya (benim suç örgütümden diye almışsın), bak senin babanın kankası çıktı (Kör Hasan’ın). Ben de senin babanın arkadaşıyım. Bana artık amca diyebilirsin. Adam değilsin." ifadelerini kullandı.

Fotoğrafı Feridun Öncel 14 Mart 2021 tarihinde kendi hesabından paylaşırken fotoğrafta yer alan diğer kişilerin de kim olduğu ortaya çıktı. 

FOTOĞRAF YER ALTI DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİNİN DÜĞÜNÜNDE ÇEKİLDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun babası Hasan Soylu ve eski MHP Şanlıurfa İl Başkanı olan Feridun Öncel ile yan yana bir masada olan diğer isimlerin kimlerin olduğunu ortaya çıktı. 

Fotoğraf, “Drej Ali” diye bilinen yer altı dünyasının ünlü isimlerinden Ali Yasak’ın oğlunun düğününde çekilmişti. Düğünde nikahı Silivri Belediye Başkanı MHP’li Volkan Yılmaz kıyarken, çiftin şahitliklerini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM Başkan Vekili Celal Adan yaptı.

Düğünde sanatçılar Azerin, Rubato, Esad Kabaklı, Mahmut Tuncer, Faruk Tuncel ve Ebru Gündeş sahne aldı.

Oda TV'de yer alan habere göre düğüne katılan bazı isimler şöyle:

MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, İzzet Ülvi Yönter, Mehmet Faruk Aksu, Fethi Yıldız, AKP 25. Dönem Milletvekili Metin Külünk, 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Sabri Kirişçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun babası Hasan Soylu, ünlü modacı Faruk Saraç, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi oyuncuları; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Kenan Çoban.”

Yorumlar