Anasayfa /  Foto Galeri

Seda Sayan'ın canlı yayınında kadına küfür, tokat havada uçuştu! Seda Sayan sadece izledi...

Seda Sayan'ın hafta içi her gün ekrana gelen programında beklenmedik bir olay yaşandı. Murat isimli konuk, tartıştığı Havvanur'a tokat attı. Canlı yayında yaşanan kadına şiddete karşı sessiz kalan Seda Sayan'a seyirciler tarafından tepki gösterilirken yayına da ara verildi.

Seda Sayan'ın canlı yayınında kadına küfür, tokat havada uçuştu! Seda Sayan sadece izledi... - Sayfa 1

STAR TV'de hafta içi her sabah canlı yayın yapan Seda Sayan'ın programında yine olay çıktı! Günlerdir imkansız aşkları ile ekrana gelen Havvanur ve Murat cephesinde yine kriz çıktı! Havvanur'a sinirlenen Murat, genç kadının üzerine yürüdü, küfürler etti. Seda Sayan'ın olaya susması ile 'reyting için' bunu da yaptı dedirtti.

Seda Sayan'ın canlı yayınında kadına küfür, tokat havada uçuştu! Seda Sayan sadece izledi... - Sayfa 2

Star Tv ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Seda Sayan'ın yaptığı 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında kadına şiddet uygulandı. Sayan'ın hiç istifini bozmadan olayı izlemesine sosyal medyada 'reyting için, Seda Sayan yine bildiğiniz gibi' yorumu yapıldı

Seda Sayan'ın canlı yayınında kadına küfür, tokat havada uçuştu! Seda Sayan sadece izledi... - Sayfa 3

Star TV’de yayınlanan ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programında Murat isimli kişi, ağır küfürler eşliğinde kadın dövdü. Seda Sayan olup biteni sessizce izledi. Kadına uygulanan şiddete sessiz kalan Seda Sayan, programa kaldığı yerden devam etti.

Seda Sayan'ın canlı yayınında kadına küfür, tokat havada uçuştu! Seda Sayan sadece izledi... - Sayfa 4

Programa Karaman'dan konuk olan Havvanur ve Murat ikilisi arasında, aileler evliliklerine onay vermeyince tartışma çıktı.