Anasayfa /  Magazin

Seda Sayan'ın acı günü! Eniştesi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde 10 Şubat'ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Abone ol
Abone ol 30 Ağustos 2021 14:16

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören ilçesinde geçen 10 Şubat’ta motosikletiyle seyir halindeyken  bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan şarkıcı Seda Sayan’ın ablası Nursel Yıldız’ın eşi Coşkun Yıldız’dan acı haber geldi. Uzun bir süredir hastanede yaşam mücadelesi veren Coşkun Yıldız hayatını kaybetti.

Kaza haberini duyan Seda Sayan, eniştesinin hastanedeki tedavi sürecinde yanında olmuştu. Coşkun Yıldız ve eşi evliliklerinin 15. yılını geride bırakırken Seda Sayan hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaşmıştı.

Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız’ın hasta yatağında eşinin elini öpmesi izleyenleri hüzünlendirirken Coşkun Yıldız o anlar ile akıllara kazınmıştı.

“ÇOK ÜZGÜNÜM”

Seda Sayan eniştesi Coşkun Yıldız'ın vefatının ardından ilk duygularını şöyle dile getirdi: “Mart ayından beri yaşam mücadelesi veriyordu. Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığında neredeyse ölü gibiydi. Beyin birkaç yerden kanama yaptığı için müdahale edildi. Sonra biraz kendine geldi hayata tutundu. Çok iyi bakıldı ama zayıf düştü, hep elimiz üzerindeydi. Çok üzgünüm, çok değerli bir yakınımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz.”

Seda Sayan cenaze işlemleri ile ilgili önümüzdeki saatlerde açıklama yapılacağını belirtti.

 

Yorumlar