Anasayfa /  Magazin

Sabancı ailesini sarsan ölüm! Düğünleri ertelendi...

Cuma günü Hacı Sabancı ile Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan Nazlı Kayı, üvey babasını kaybetti. Düğünleri ileri bir tarihe ertelendi.

Abone ol
Abone ol 30 Ağustos 2021 13:55

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti, pandemi yasakları biter bitmez düğün planlarında değişiklik yaparak 3 Eylül Cuma gününde evlenme kararı almışlardı. 

Çırağan Sarayı’nda  gerçekleşecek görkemli düğün öncesi son sürat hazırlıklarına devam eden Nazlı Kayı acı haberle sarsıldı.  Nazlı Kayı’nın üvey babası, annesinin ikinci eşi Avukat Kaan Dimili, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

HACI SABANCI VE NAZLI KAYI'NIN DÜĞÜNLERİ ERTELENDİ

Yaşanılan acı kayıp sonrası ikilinin aileleri bir duyuru yayınladı ve düğünlerinin ertelendiğini duyurdu:

Değerli dostlarımız,                                                                                                                                                                    
3 Eylül 2021  tarihinde çocuklarimiz Nazli ve Haci için yapmayı planladığımız düğün törenimizi erteliyoruz.Kızımız Nazli’nın değerli babası Sayın Kaan Dimili’yi ani bir kalp krizi sonucu ne yazık ki kaybettik.
Acımız büyüktür.  
Dimili ve Sabancı Ailesi

AKILLARI KARIŞTIRMIŞTI
Aralık ayında evililik için ilk adımlarını atan Hacı Sabancı ve Nazı Kayı çifti sade bir nişan töreni de düzenlemişti.  Instagram hesabında müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile poz poz fotoğraflar paylaşan Nazlı Kayı’nın bu mutlu gününde bir tek anneannesiyle fotoğrafının bulunması kafaları karıştırmıştı. 

Yorumlar