Anasayfa /  Spor

Sarri'den Merih Demiral'ın sakatlığı ile ilgili korkutan açıklama

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Roma maçında sakatlanan milli futbolcu Merih Demiral'ın sakatlığının ciddi olabileceğini, futbolcunun durumunun kontrollerden sonra netlik kazanacağını söyledi. Roma'da ise Nicolo Zaniolo yaşanıyor.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2020 11:10

Serie A'nın 19. haftasındaki önemli mücadeleye, Juventus’ta Merih Demiral'ın, Roma'da da Nicolo Zaniolo'nun sakatlıkları damgasını vurdu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir değerlendirme yapan Juventus Teknik Direktörü Sarri, maçın 60 dakikalık bölümünde iyi oynadıklarını belirterek, "Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için memnunum." dedi.

Mücadelenin henüz 3. dakikasında attığı golle Juventus'u öne geçiren ancak 16. dakikada düşerek sakatlanan Merih Demiral'ın durumu da sorulan Sarri, "Merih’te burkulma var. Kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde." diye konuştu.

 

Juventus Teknik Direktörü, maç sırasında önemli sakatlık geçiren Roma’nın genç yıldızı Nicolo Zaniolo'ya da iyileşme sürecinde bol şans diledi.

Ambulansa koltuk değneği ile gitti

Diğer yandan, milli futbolcu Merih Demiral'ın maçın ardından koltuk değneği ve mini ambulans yardımıyla Olimpiyat Stadı’ndan takım otobüsüne taşındığı görüldü.

Yorumlar