Anasayfa /  Foto Galeri

Şansal Büyüka'dan Attila Szalai şaşkınlığı! 'Bu adam nasıl kulübede oturuyor?'

Ünlü futbol yorumcusu ve köşe yazarı Şansal Büyük Süper Lig gündemini değerlendirip Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında ayrı bir parantez açtı. Büyüka, Vitor Pereira'yı eleştirerek 'Bu adam kulübede nasıl oturuyor inanılmaz' ifadelerini kullandı.

Şansal Büyüka'dan Attila Szalai şaşkınlığı! 'Bu adam nasıl kulübede oturuyor?' - Sayfa 1

ŞANSAL BÜYÜKA İLE DOBRA DOBRA 
Süper Lig'de 15. hafta geride kalırken Trabzonspor liderliğini sürdürdü. Milliyet yazarı Şansal Büyüka haftanın değerlendirmesini Dobra Dobra köşesinde yaptı. Fenerbahçeli yıldızın kulübede oturtulmasıyla ilgili şaşkınlığını dile getiren Büyüka, şampiyonluk itirafında bulundu.

Şansal Büyüka'dan Attila Szalai şaşkınlığı! 'Bu adam nasıl kulübede oturuyor?' - Sayfa 2

BU ADAM KULÜBEDE OTURUYOR İNANILMAZ 
Fenerbahçe en iyi lig maçını oynadı. Szalai iki net tehlikeyi önledi, iki asist yaptı. Bu adam kulübede oturuyor, inanılmaz... İki golcü Berisha ile özellikle Serdar Dursun ilk defa bu kadar öne çıktı. İlk defa Fenerbahçeli taraftarlar tırnaklarını yemeden, totem yapmadan bir maçı bitirdi.

Şansal Büyüka'dan Attila Szalai şaşkınlığı! 'Bu adam nasıl kulübede oturuyor?' - Sayfa 3

Ferdi, sıra dışı oynadı. İçten, etkili, istekli... Crespo, en derin karşıtlarını bile pes ettirdi. F.Bahçe’nin iki santrforu Berisha ve Serdar için bu maç “milat” olabilirse, Fenerbahçe için de olur...

Şansal Büyüka'dan Attila Szalai şaşkınlığı! 'Bu adam nasıl kulübede oturuyor?' - Sayfa 4

BURAK ELMAS BELLİ Kİ MEMNUN DEĞİL 
A Spor’da Levent Tüzemen anlattı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın sohbet toplantısında, “Malatya maçında penaltı pozisyonu için neden itiraz etmediniz?” diye sormuş, Başkan Elmas, “Ne oynadık ki, niye itiraz edeceğiz” cevabını vermiş. Başkan aynı toplantıda, “14 puan fark sadece hakem hataları ile açıklanamaz” ifadesini de kullanmıştı. Başkan Burak Elmas belli ki, sadece TFF’den, MHK’den, hakemlerden değil, takımın oynadığı futboldan ve oraya koyduğu performanstan da mutlu değil...