Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sanatçı Yusuf İslam'dan Büyük Filistin Mitingin'de Türkiye yüzyılı ve Osmanlı vurgusu

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen Büyük Filistin Mitingin'e katıla bir konuşmaya yapan Dünyaca ünlü Müslüman Sanatçı Yusuf İslam büyük bir ilgi ve taktirle karşılandı. Konuşmasında İsrail'in Filistin özeliklede Gazze'de yaşattığı vahşetin altını çizerken Türkiye yüzyılı ve Osmanlı vurgus dikkat çekti

Abone ol
Abone ol 28 Ekim 2023 16:39

Tüm dünyanın gözü önünde İsrail'in Filistin'de gerçekletirdiği katliama dur demek için gerçekletirilen Büyük Filistin Mitingin'e yerli yabancı bir çok ünlü kişinin katılımı ile gerçekletirildi.

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen Büyük Filistin Mitingin'e katıla bir konuşmaya yapan Dünyaca ünlü Müslüman Sanatçı Yusuf İslam büyük bir ilgi ve taktirle karşılandı.

Konuşmasında İsrail'in Filistin özeliklede Gazze'de yaşattığı vahşetin altını çizerken, Tüm dünyanın bu katliama sesiz kalırken Türkiye'nin buna sesis kalmamasını vurgulayarak Türkiye yüzyılı ve Osmanlı vurgusu yapması dikkat çekti

Dünyaca ünlü Sanatçı Yusuf İslam Büyük Filistin Mitingin'de yaptığı konuşmasında: “Elhamdüllilah Türkiye yüz yılın ardından daha güçlü. Bundan önce 600 sene süren Osmanlı vardı. Kudüs kanatlarınızın altında 400 sene barış ve huzur içinde var oldu. Birçok ülke özellikle de sözüm ona uluslararası toplum adaletten şaşarken ve hatta bir soykırım suçu işlemesine yardım ederken, bu muazzam önemdeki olaya karşı doğru bir tavır alan Türk halkına ve devletine teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini dile getirdi.

Yorumlar