Anasayfa /  Foto Galeri

Sanat dünyasından Rasim Öztekin için peş peşe mesajlar

Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören usta sanatçı Rasim Öztekin, hayatını kaybetti. Ünlü isimler Rasim Öztekin'in vefatının ardından peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.

Sanat dünyasından Rasim Öztekin için peş peşe mesajlar - Sayfa 1

SELÇUK YÖNTEM 
Sevgili Rasim ruhun mutlu olsun. Nur içinde yat. Tiyatro seni çok özleyecek.

Sanat dünyasından Rasim Öztekin için peş peşe mesajlar - Sayfa 2

HÜLYA KOÇYİĞİT
Sanat dünyamızın kıymetli isimlerinden birini daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Birkaç ay önce Film Gibi Hayatlar'da ağırlamak nasip oldu Sevgili Rasim Öztekin'i... Canlandırdığı her karakterle içimize dokunan, kimi zaman ağlatan, kimi zaman güldüren çok değerli bir oyuncuyu, Türk Tiyatrosunda Geleneksel Kavuk'a sahip olma şerefine ulaşmış bir ustayı kaybettik...Bu fotoğrafı çektirirken tüm stüdyoyu kahkahalara boğmuştu... Hiç unutmuyorum.Ruhun şad olsun Sevgili Rasim Öztekin. Tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Sanat dünyasından Rasim Öztekin için peş peşe mesajlar - Sayfa 3

CAN YILMAZ
Beraber çalışma şansı bulduğumuz, Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncusu abimiz, Rasim Öztekin maalesef vefat etti. Kendisini tiyatro sahnesinde izlemiş şanslılardanım. Rasim abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı dilerim. Güle güle Bob Marley Faruk

Sanat dünyasından Rasim Öztekin için peş peşe mesajlar - Sayfa 4

AYŞE KÖKÇÜ
Bu olmamalıydı çok üzüldüm nur içinde uyu Rasim