Anasayfa /  Medya /  Dizi

Sana Söz 7.Bölüm Fragmanı izle (Final) | Sana Söz 7.Bölüm izle (Final)

Sana Söz 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Sana Söz 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sana Söz dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sana Söz 7.Bölüm izle (Final)

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2021 19:57

Sana Söz 7.Bölüm Fragmanı izle (Final) | Sana Söz 7.Bölüm izle (Final)

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sana Söz 7.Bölümde erken final yaparak ekranlara veda edecek

SANA SÖZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır. Erdem kararını verir. Duru ve Bora’nın konuşması Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir. Umut ise içine düştüğü durumdan yaptığı plan sayesinde kurtulmaya çalışır. Aslı, Erdem için gün geçtikçe bir tehdit haline gelir. Erdem, telefonlarını açmayınca Aslı, Erdem’in evine gitmeye karar verir. Bütün bunların yanında kayıp bebek olayı ise Elif ve Ömer’i yeniden işbirliği yapmaya zorlar.

SANA SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar