Anasayfa /  Foto Galeri

Samsunspor Fenerbahçe Maçı geniş özeti ve golleri

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Samsunspor ile Fenerbahçe maçında Cengiz Ünder'in ortasında Edin Dzeko'nun golü geldi ve daha sonra Szymanski sahneye çıktı. Sarı-Lacivertli ekip, zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Samsunspor Fenerbahçe Maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Sezona Gaziantep galibiyetiyle başlayan Kanarya, zorlu deplasmanda seri peşindeydi. 11 yıl sonra lige geri dönen ve Sivas deplasmanından 1 puanla ayrılan Karadeniz temsilcisi ise güçlü rakibini eli boş gönderip ilk galibiyetini almaya çalıştı. Samsunspor ile Fenerbahçe maçında Cengiz Ünder'in ortasında Edin Dzeko'nun golü geldi ve daha sonra Szymanski sahneye çıktı. Sarı-Lacivertli ekip, zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu maça dair tüm detaylar haberimizde...

Samsunspor Fenerbahçe Maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 2

Süper Lig’in 2. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştılar. Zorlu mücadelede Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup ederek Trendyol Süper Lig'de 2'de 2 yaptı. Sarı-Lacivertli ekibin golleri Dzeko ve Szymanski'den geldi.

Samsunspor Fenerbahçe Maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 3

Mücadelenin başında Samsunpor, taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe kalesinde tehlike yaratmayı başardı. Ancak, ilk 10 dakikalık bölümün ardından Sarı-Lacivertli ekip müsabakanın kontrolünü aldı. Cengiz Ünder ve Tadic'in ortalarıyla Edin Dzeko rakip kaleyi abluka altına aldı.

Samsunspor Fenerbahçe Maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 4

GOL DZEKO'DAN GELDİ

Mücadelenin ikinci yarısında yine ataklarla rakip kaleyi zorlayan Cengiz, yaptığı ortada Dzeko'yu buldu ve Boşnak golcü Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.