Anasayfa /  Teknoloji

Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak? Samsung Galaxy S10'un fiyatı ve özellikleri neler?

Samsung'un görücüye çıkarmaya hazırlandığı yeni telefonu Samsung Galaxy S10'un kamera özellikleri belli oldu. Çift ön kamera ile geleceği söylenen ve daha önce internete görüntüleri sızdırılan S10 çalışır halde görüntülendi. İşte Samsung Galaxy S10 ve tüm merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2019 20:29

Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak olan Galaxy S10 serisi için geri sayım başladı. Sık sık gündemde yer edinen cihazların kamera özellikleri sızdırıldı. Daha öncesinde çift ön kamerayla geleceğini öğrendiğimiz Galaxy S10 ailesi kamera özellikleriyle dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Cihazların arka tarafında yer alacak olan 3 arka kamera 1080 P ve super slow motion video çekimi yapabilecekken aynı zamanda 0.8 hızında yavaşlatılmış videolar çekilebilecek. XDA Developers forum üyeleri tarafından paylaşılan bu bilgilerde kullanılan kameraların yüksek seviyede bulanıklaştırma efekti uygulayabileceği de açıklandı.

HDR10+ video kayıtlarının yapılamayacağı Galaxy S10 serisi dün gece yayınlanan 4 video ile beraber kullanıcıları heyecanlandırmıştı. Ortaya çıkan bilgilere göre yüksek kamera performansına sahip olması beklenen cihazlar 20 Şubat tarihinde görücüye çıkacak.


Yorumlar