Anasayfa /  Medya /  Dizi

Şampiyon 7. yeni bölüm fragmanı izle - dizi izle

Şampiyon dizisi 6. son bölümüyle TRT 1'de yayınlandı. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı dizinin son bölümünde; Fırat Zafer’e Tansel’le yaptığı anlaşmadan bahseder ve ikili Güneş’i geri alabilmek adına Fırat’ın kafeste yapacağı üç maç öncesi antrenmanlara başlarlar. Yeni bölümde neler olacak? Şampiyon 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Şampiyon 6. son bölüm izleme linki...

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2019 11:17

Şampiyon dizisinin son bölümünde; Tansel, Fırat'ın rakip listesini hazırlamış ve adamlarına Fırat'ın kafesten sağ çıkmaması emrini vermiştir. Zafer ve Fırat ikilisi Yaman'dan habersiz bir şekilde antrenmanlara devam ederken Yaman da Serhat ve Mücella'yla konuşup Fırat hakkındaki şikayet dilekçesini çektirebilme telaşına düşmüştür.

ŞAMPİYON YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞAMPİYON 6. SON BÖLÜM İZLE

Suna, babasının yokluğunda Güneş'le ilgilenmeyi sürdürürken bir yandan da Fırat'la ilgili iç hesaplaşma yaşamaktadır. Ve ilk defa 7 yıl önceki maçta abisinin yerine Fırat'ın da ölebileceği ihtimalini düşünür. Fırat'ın suçsuz olabileceği gerçeği Mücella cephesinde de işlerin karışmasına sebep olur. Tansel'den aldığı parayla yetinmeyen Mücella, kocasıyla arasının bozulduğu ve yuvasının yıkılmak üzere olduğu bahanesiyle Tansel'in kapısına dayanır. Fakat bu hareketi ona pahalıya mal olacaktır.

Yorumlar