Anasayfa /  Eğitim

Salihli’de yeni eğitim müfredatı anlatıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak müfredat okul müdürlerine anlatıldı.Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başkanlığında düzenlenen toplantıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak...

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2017 14:33

Manisa’nın Salihli ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak müfredat okul müdürlerine anlatıldı.

Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başkanlığında düzenlenen toplantıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak müfredat okul müdürlerine anlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, toplantıda okul müdürlerine Ankara’da düzenlenen ‘Yenilenen Müfredatlar Bilgilendirme Toplantısı’ kapsamında, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yenilenen müfredat hakkında verdiği bilgileri okul müdürlerine aktardı. Dilek "Bakanlıkça yapılan müfredat yenileme çalışmaları 1, 5, ve 9.sınıflar düzeyinde 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren başlayacak olup kademeli olarak uygulanacak. Yenilenen müfredat sayesinde ek kaynak kullanımı gibi velilerimizi maddi külfete sokan masraflardan da kurtarmış olacağız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Şengül, Fatih Çelebi, Güven Akça ve Yıldıray Demirtaş ile ilçe genelinde resmi ve özel kurumlarda görev yapan okul müdürleri katıldı.

Yorumlar
Çok Okunanlar