Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Salih Uçan'ın Kocaman sevinci

Aykut Kocaman döneminde yıldızı parlayan ve Roma'ya transfer olan Salih Uçan geçtiğimiz sezonda Advocaat ile yıldızı bir türlü barışması. Salih Uçan'ın gelecek sezon Aykut Kocaman ile çalışacağına inanması kendisinde büyük sevinç yarattığı söyleniyor.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:33

Roma'dan sakat dönen ve daha sonrada verilen fırsatları iyi değerlendiremeyen Salih Uçan'dan Aykut Kocaman sevinci başladı.



ADVOCAAT İLE YILDIZI BARIŞMADI



Milli futbolcu Salih Uçan'ın geçtiğimiz yılın yarısını sakat diğer yarısınıda yedek beklediği ve artık kendisinin idmanlarda mutsuz olduğu görenler umutlarını yitirmişti. Yıldız oyuncu ise sürekli çalışarak gelecek sezon Aykut Kocaman'ın gelmesini duyduktan sonra çalışmalarına hız verdiği ve yeni sezonda 10 numaralı formayı almayı planladığı iddialar arasında.



AYKUT KOCAMAN'IN GÖZDESİ SALİH UÇAN



Oyunu iki yönlü oynayabilen Salih Uçan, Aykut Kocaman'ın gelmesiyle yeniden forma bulabileceği hatta gelecek sezonun 10 numara pozisyonun en önemli oyuncusu olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Aykut Kocaman'ın kesinlikle takımında olmasını istediği Salih Uçan'ın umutlarını yitirmediği ve tekrardan formaya kavuşacağı için sevindiği söyleniyor.


Yorumlar