Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Sakaraya'da 76 yaşında bir şahıs "Beni tahrik ediyorsun" sözleriyle genç bir kızı taciz etti!

Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek, genç bir kadını kıyafeti üzerinden yaptığı yorumlarla taciz etti. "Bu ne hal sizin giyinik olmanız lazım. 76 yaşındayım, beni tahrik ediyorsun" diyerek sözlü saldırıda bulunu. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2023 12:52

Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen bir şahıs, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" diyerek kadını taciz etti. Çevredeki vatandaşlar adamı uzaklaştırırken, genç kadın ise, "senin adam olman gerekiyor, terbiyesiz" diyerek karşılık verdi.

O anları görüntüleyen gazeteci ise, adamın yanına giderek, "Ne oldu, ne dedi hanımefendi size?" diye soru sordu. Şahıs ise, "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya" dedi.

Konuşmasını sürdüren adam, "Allah-u Teala sadece kıskanmayan domuzu yarattı. 18 bin alemin içinde ben aptal değilim ya. 99 depremi oldu, öbür tarafta 45 bin kişi öldü. 45 milyon kişi ölse gene değişen bir şey yok ya. Ben bunu söylüyorum, yoksa beni ilgilendirmez, seni ilgilendirmez diye bir şey yok. İlgilendirir, ilgilendirmesi lazım. İnsanız çünkü" diye konuştu. 

 

Yorumlar