Anasayfa /  Yaşam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malul Gaziler Haftasını kutlayarak, "Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.Mehmet Tahmazoğlu, bugünleri kahraman gazi ve şehitlere borçlu olunduğunu...

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2017 13:54

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malul Gaziler Haftasını kutlayarak, "Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mehmet Tahmazoğlu, bugünleri kahraman gazi ve şehitlere borçlu olunduğunu ifade ederek Malul Gaziler Haftasını kutladı. Gazilerin ülkemizin her karış toprağında kanları bulunduğunu belirten Tahmazoğlu, ülke tarihinde ise altın harflerle yazıldığını kaydederek, "Tarihimiz boyunca aziz vatana yönelik her türlü tehdide karşı canını feda eden şehitlerimizin, canını feda etmeye hazır kahraman gazilerimizin emaneti olan bu cennet vatana sahip çıkıp korumak boynumuzun borcudur. Topraklarımız üzerinde oynanmak istenen oyunları bozarak, bağımsızlığımızdan, demokrasiden, hukuktan taviz vermeksizin Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmalıyız. Bunun için de ’tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ milli ruhu ile milletçe birlik, beraberlik içerisinde, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz. Hayatta olanlarına uzun ömürler diliyorum" dedi.

Yorumlar