Anasayfa /  Medya /  Dizi

Şahane Hayatım'da şok eden gerçek final sahnesinde ortaya çıktı!

Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’, dün gece 22. bölümüyle ekranlara geldi. Her sahnesiyle seyirciye gece boyu heyecan yaratan dizinin final sahnesi ise büyük şaşkınlık yarattı.

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2024 04:09

ŞAHANE HAYATIM’IN GERİLİM VE HEYECAN DOLU 22. BÖLÜMÜ DÜN GECE İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI!

Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi 22. bölümüyle dün gece NOW’da ekranlara geldi. Gerilimin ve heyecanın bir an olsun düşmediği bölüm izleyicileri ekrana kilitledi.

Şebnem ve Onur’un telefonlarına gelen ‘Ne yaptığınızı biliyorum’ mesajı üstüne Onur panik içinde Şebnem’i aradı. Şebnem Onur’a evdekilerin tavırlarında bir gariplik var mı diye bakmasını söylerken Aysel de Macit’i aradı. Macit Aysel’e Demir’in başına bir şey gelmiş olabileceğini ve bu işte Şebnem, Onur ya da Didem’in parmağı olduğunu düşündüğünü söyledi. Karakola Mesut’u görmeye gelen Şebnem Arzu ile kavga etti.

Aysel Didem’le konuşmaya mekana gitti. Demir’in başına bir şey gelmiş olabileceğini söylerken işin içinde Şebnem’in olmasından şüphe ettiğini ve onun bir şey bilip bilmediğini sorguladı. Elif gazetecilere açıklamaya yaptığı esnada Şebnem geldi ve Elif’in Mesut’a iftira attığını söyledi. Çaresizce Şebnem’in yanına giden Aysel gözyaşları içinde kalıp yardım isterken Şebnem Aysel’in bu haline çok üzüldü. Şebnem Onur’u annesine her şeyi itiraf etmeye ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Elif’in kapısına giden Yılmaz ondan Mesut’la ilgili şikayetini geri almasını isteyince Elif de ortaya bazı şartlar koydu ve o koşulla Mesut serbest kaldı. Şebnem ve Onur, Demir’i gömülü olduğu yerden başka bir yere taşımaya karar verdiği esnada telefonlarına gelen Demir’i gömdükleri anın videosuyla ikili şok oldular. Çocukları parka götüren Şebnem, Mesut ile telefonda konuştuğu esnada Emre’nin ortadan kaybolduğunu görüp paniklerken Emre’yi Macit getirdi. Onun kim olduğundan habersiz olan Şebnem Macit’in garip konuşmalarından tedirgin oldu. Aysel’in evine gelen Macit’le Onur ve Melisa tanıştı.

Şebnem Mesut’un annesi Nilgün’ü bahçesinde ağırlarken Nilgün yaptıklarından dolayı samimi şekilde ondan özür diledi. Şebnem ve Onur kendilerine zarfta gelen fotoğrafın yanındaki not yüzünden panikledi. Onur zarfın annesinin eline geçmemesi için çabalarken Şebnem de aynı şekilde Mesut’un yanına koştu. Elif’le yaptığı anlaşma sebebiyle onunla yemek yemeğe otele giden Mesut kurduğu planla Elif’i tuzağa düşürdü ve tüm konuşmaları kayıt altına aldı. Bu esnada Didem’i Demir’in evine çağıran Macit onla sert şekilde konuştuktan sonra Didem oraya Şebnem’i de çağırdı.

Ortam gerilince Onur’u arayan ve konuşmaları dinleten Şebnem’in yardımına Onur koştu ve onları evden çıkardı. Mesut’la buluşmasını gizli kamerayla çeken Elif görüntüleri montajlayarak yayınladı. Onur ve Şebnem kendilerine gelen mesaj üstüne hazırladıkları sahte parayı da alarak buluşma yerine gittiler. Saklanıp parayı almaya gelecek kişiyi bekleyen ikili, parayı alıp bir arabaya koyan kişinin Didem olduğunu görünce şok geçirdi.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide Cansel Elçin, Seda Akman, ve Cemre Gümeli konuk olarak yer alıyor.

Hikayesi ve kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Şahane Hayatım’ her Çarşamba akşamı NOW’da.

Yorumlar