Anasayfa /  Medya /  Dizi

Şahane Hayatım son bölümde yeni cinayetle ortalık karıştı!

Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’, dün gece 20. bölümüyle ekranlara geldi. Bölüme hapisten çıkan Onur’un Demir’i öldürdüğü anlar damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2024 03:00

Şahane Hayatım son bölümde yeni cinayetle ortalık karıştı!

Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi 20. bölümüyle dün gece NOW’da ekranlara geldi. Temposu ve heyecanı bir an olsun düşmeyen bölüm izleyicileri ekrana kilitlerken dizi #şahanehayatım etiketiyle gece boyu sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer aldı. 

Şebnem ve Mesut Şebnem’in boşanmasının ardından kimseden çekinmeden beraber vakit geçirmek için ormana gittiler. Bu esnada motoruyla Şebnem’in arabasının yanına gelen Demir arabanın altına sivri bir aletle girdi. Nilgün, Arzu ve Elif Şebnem’in boşanmasını konuşurlarken Arzu Elif’i Şebnem’e bulaşmaması ve İsviçre’ye dönmesi konusunda uyarsa da Elif dönmeyeceğini ve bir planı olduğunu söyledi.

Çocuklar Mesut’un organizasyonuyla Mesut ve Şebnem’in yanına geldi ve hep beraber keyifli bir gün geçirdiler. Şebnem çocuklarla kendi arabasına binip yola çıktı ve bir süre sonra frenlerin tutmadığını fark etti. Şebnem büyük panik yaşarken bir gariplik olduğunu anlayan Mesut Şebnem’i aradı ve ona yardım edeceğini söyledi. Şebnem’in önüne geçen Mesut Şebnem’in onun arabasına çarparak durmasını sağladı. Demir Şebnem’e ne olduğunu merak ederken Melisa’nın Şebnem’i arayıp konuşmasıyla sapasağlam olduğunu anladı.

Ertesi gün yönetim kurulu toplantısına giden Şebnem, Demir’in artık şirketten içeri giremeyeceğini söylerken aldığı bazı yeni kararları da bildirdi. Aysel, Nilgün ve Arzu ile yaptığı plan doğrultusunda Şebnem’e vakıfın kendisi için bir davet vereceğini söyledi. Bu esnada arabayı inceleten Mesut bunun bir kaza olmadığını, bilerek yapıldığını öğrendi. Kalabalık davet gecesine göz kamaştırıcı şekilde gelen Şebnem içeri Mesut’un kolunda girmesiyle insanların dedikoduları başladı. Mikrofonu alan Elif Şebnem’in geçmişiyle ilgili aşağılayıcı bir konuşma yaparken barkovizyondan da Şebnem’in eski fotoğraflarını insanlara gösterdi.

Sinirden deliye dönen Şebnem insanlardan uzak bir yere gitti ve Niyazi ile konuşmaya başladı. Sonra bir anda içeri dönen Şebnem bir konuşma yaparak herkese hak ettiği ahlak dersini verdi ve Mesut’u dudaklarından öperek birlikte mekandan ayrıldılar. Ertesi gün yönetim kurulunu acilen toplayan Aysel, davette Şebnem’in yaptıklarından sonra yeniden seçime gidilmesi için üyelerle konuştuğu esnada Şebnem’in konuşmasından sonra şirketin hisselerinin hızla yükselişe geçtiği haberi geldi. Onur tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıktı ve eve gelip çocuklarını gördü.

Bu esnada kazadan da haberdar olan Onur’a Şebnem Demir’den şüphelendiğini söyledi. Demir’in ara sıra yaptığı gizemli telefon konuşmalarını babasıyla yaptığı ortaya çıktı. Şebnem’den  duyduklarıyla Demir’in odasında arama yapan Onur garajda arabanın içinde Demir’in kaskını buldu. Onur Demir’i aradı ve baş başa konuşmak istediğini söyledi. Onur’un yanına gelen Demir Şebnem’in frenlerini patlattığını başında inkar etse de sonrasında kabul etti. İkili sert şekilde kavga ederken Onur polisi arayacağı esnada Demir Onur’a vurdu ve Onur da sert şekilde karşılık verdi ve onu itti.

Yere düşen Demir sivri uçlu bir şeye saplandı ve öldü. Onur panikle Şebnem’i arayıp çağırdı. Bu sırada Elif de Mesut’u arayıp çok kötüyüm gelir misin dedi. Elif’e gittiğinde onu baygın yatarken bulan Mesut boş ilaç kutularını gördü. İntihar numarası yapan Elif, Mesut’a bir araya gelmelerinin kader olduğunu ve beraber olmaları gerektiğini söylerken Mesut da Elif’in bu obsesif tavırları karşısında şaşırdı. Aysel ve Melisa bebek kontrolünden eve döndükleri esnada Necmi’den Onur’un garajda olduğunu öğrenen Melisa garaj kapısına gitti. Onur ve Şebnem içeri de büyük panik yaşarken final sahnesinde Melisa garaj kapısını açtı.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Caner Topçu ve Cemre Gümeli gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide Cansel Elçin ve Ece Yüksel konuk olarak yer alıyor. 

Hikayesi ve kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Şahane Hayatım’ her Çarşamba akşamı NOW’da.

Yorumlar