Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

İŞKUR ilanları üzerinden yayımlanan 6409 işçi alım ilanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Araştırılan en çok sorular ise 6409 İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları nasıl öğrenilecek? 

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2019 16:29

İŞKUR 6409 işçi istihdam edileceği bilgisi daha önceden duyurulmuştu. İş arayışı içerisinde olan vatandaşların ilgilendiği bu ilan için başvurular sona erdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlandı. Şartları uyan adaylar, başvurularını 4 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar İş–Kur  İl Müdürlüğüne - Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yaptılar.

İş arayanlar, ister İŞKUR'un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor.

İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor.

Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

İŞKUR tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.


Yorumlar