Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı DPB Aracılığı İle 24 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sağlık Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 29 Nisan 2019 tarihinde 24 kamu personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 16:25

Başvurular alındıktan sonra sözlü sınav ile yapılacak. Alınacaklara yüksek maaş verilecek. Başvurular belgelerle birlikte 29 Nisan 2019 – 17 Mayıs 2019 (mesai bitimi 18:00’a kadar) tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001.Cadde No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresinde bulunan Sağlık Bakanlığı Genel Evrak birimine elden ya da posta ile teslim edilecek.

Belirtilen tarihten sonra başvuru yapanların başvuruları kabul edilmeyece. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına Dair Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" in 8 inci maddesi uyarınca Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere Sözlü ve uygulamalı sınavla toplam (24) personel alınacak.

Başvuracak adaylarda aranan şartlar: Fakültelerin dört senelik çeşitli bölümler mezunu olması gerekmekte. Bilişim personeli alımı olarak yapılacak.

Ayrıca yabancı dil puanı genel ve özel şartları sağlayan adaylardan sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvurular arasından yapılacak sözlü ve mülakat sınavla sözleşmeli bilişim personeli pozisyonu için aday giriş sınavına alınacak.

Sağlık Bakanlığı 24 kamu personel alımı için tıklayın


Yorumlar