Anasayfa /  Foto Galeri

Sabri Sarıoğlu kavgalı olduğu Volkan Demirel'le karşılaşınca ne oldu

Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen Sabri Sarıoğlu, Emek Ege'nin hazırlayıp sunduğu Kırılma Anı programına konuk oldu. Sabri, kariyerindeki birçok noktaya değinirken en dikkat çeken kısım Volkan Demirel'le saha dışında karşılaştıklarında ne yaptıklarını anlatmasıydı.

Sabri Sarıoğlu kavgalı olduğu Volkan Demirel'le karşılaşınca ne oldu - Sayfa 1

"Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le sorunumuz yok"

İşte Sabri Sarıoğlu'nun NTV'deki Kırılma Anı programında Emek Ege'ye anlattıklarından bazı satır başları...

Emre Belözoğlu'yla saha içinde sorun yaşamıştık ama saha dışına taşımadık bunu. Tatlıya bağladık. Keza Volkan'la da stresli bir maçta tartışma yaşamıştık ama 3-4 ay önce antrenörlük kursun beraberdik mesela. Oturduk sohbet ettik

Sabri Sarıoğlu kavgalı olduğu Volkan Demirel'le karşılaşınca ne oldu - Sayfa 2

"Hiçbir şey olmamış gibiydik"

Emek Ege: Volkan Demirel'le kursta karşılaştınız, ilk adımı kim attı?

Hiçbir şey olmamış gibi "N'aber, nasılsın?" olduk. Hiç o olaylara girmedik bile. İnsanlar halı sahada bile arkadaşlarıyla tartışabiliyor. Düşünün, biz profesyonel bir maçta stresli karşılaşmalarda neler yapabiliyoruz.

Sabri Sarıoğlu kavgalı olduğu Volkan Demirel'le karşılaşınca ne oldu - Sayfa 3

"Saha içinde olan saha içinde kalmalı"

Futbolda saha içinde olan saha içinde kalır. Saha dışına taşımazsanız sıkıntı yok. Saha içinde her türlü gerginlik olabilir. Profesyonel bir futbolcunun yaşadıklarını çoğu insan bilemez. Deplasmanda farklı, kendi evinde farklı, şampiyonluk maçında farklı atmosferler olur. Tatsız olaylarla ilgili de haklı-haksız tartışmasına gerek yok.

Sabri Sarıoğlu kavgalı olduğu Volkan Demirel'le karşılaşınca ne oldu - Sayfa 4

"Affetmedim" demişti

Sabri Sarıoğlu Göztepe'de oynadığı dönemde maç önü seremonisinde Volkan Demirel'le el sıkışmamış ve maç sonunda, "Yapılan saygısızlıktan dolayı kendisini hiçbir zaman affetmedim. O yüzden elini sıkmak istemedim" demişti.