Anasayfa /  Foto Galeri

Rol arkadaşına cinsel tacizle suçlanan oyuncu : Alkollüydüm

Bir dönem internette yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan'a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddiasıyla yargılanan Efecan Şenolsun'un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. Olayın yaşandığı anda alkollü olduğunu kabul eden Şenolsun, İşcan'ın sadece omzuna dokunduğunu söyledi.

Rol arkadaşına cinsel tacizle suçlanan oyuncu : Alkollüydüm - Sayfa 1

Elit İşcan'a cinsel saldırıda bulunduğu, hakaret ve küfür ettiği suçlamasıyla yargılanan Efecan Şenolsul'un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. Daha önce davada Efecan Şenolsun'un karavanda kendisini çektiğini ve "Öp beni" dediğini aktaran İşcan, karşılık alamayan Şenolsun'un kendisine hakaretler ettiğini iddia etmişti. Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dördüncü duruşmasında tanıklar dinlendi. Duruşmada Efecan Şenolsun'un temas olayının sadece omzuna dokunmak olduğunu, cinsel tacizde bulunmadığını söylediği bilgisi aktarıldı.

Rol arkadaşına cinsel tacizle suçlanan oyuncu : Alkollüydüm - Sayfa 2

Bir dönem internette yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan'a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddiasıyla yargılanan Efecan Şenolsun'un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.

Rol arkadaşına cinsel tacizle suçlanan oyuncu : Alkollüydüm - Sayfa 3

Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun'un önce hakaret ve küfürlerine sonrasında ise iki ayrı noktada cinsel saldırısına maruz kaldığını açıklamıştı.

Rol arkadaşına cinsel tacizle suçlanan oyuncu : Alkollüydüm - Sayfa 4

Söz konusu olayın ardından İşcan'ın şikayeti üzerine Şenolsun hakkında 'cinsel saldırı' ve 'alenen hakaret' suçlarından 7 yıl 9 buçuk aydan 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı