Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim yorumu! Başkası olsaydı gönderilirdi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları...

Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim yorumu! Başkası olsaydı gönderilirdi - Sayfa 1

"İKİ TAKIMI DA KUTLAMAK LAZIM" 
Maçtan önce insanlara sorsak, çok kişi 2-2'yi bilirdi. Son dakikalar, yorgun iki boksürün maçı gibi oldu. Hani boksörler son anda yorulur ve risk almazlar ya, aynı öyleydi. Fatih Terim ve Galatasaray'ı, Rıza Çalımbay ve Sivasspor'u kutlamak lazım. Güzel ve sert bir maç oldu.

Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim yorumu! Başkası olsaydı gönderilirdi - Sayfa 2

MAÇI İYİ YÖNETTİ 
Orta hakem Mete Kalkavan ve Var Hakemi Atilla Karaoğlan iyi bir maç yönetti. Michael Seri'ye penaltıdan neden ikinci sarı çıkmadığı konuşuluyor ama faul yapmak istemedi. Emre Kılınç ile Marcelo Saracchi'nin pozisyonu da konuşuluyor, 'Sarachhi'ye kırmızı çıkar mıydı?' diye. Orada faulü önce çalsa bunlar olmazdı. Ancak hakemin konuşulacağı bir maç olmadı.

ONYEKURU'YA KİM SÖYLEMİŞ? 
Henry Onyekuru'ya hangi Sivassporlu oyuncu penaltı değil demiş? İzlemiş mi pozisyonu? O pozisyonda VAR ile penaltı verilebilir ama hakemin göremeyeceği bir pozisyon. VAR sistemi olmasaydı, 'Nasıl penaltıyı vermedin kardeşim?' demezdim. Biz de 3-4 tekrarda gördük.

Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim yorumu! Başkası olsaydı gönderilirdi - Sayfa 3

SEZON SONU MUTLU OLABİLİRLER 
1 puanı aslında Fatih Terim de Rıza Çalımbay da istemedi. İki hoca da 1 puandan mutsuz ama sezon sonu mutlu olabilirler. Sergen Yalçın üç hafta önce 'Seneyi düşünüyoruz' diyordu ama Galatasaray'ı yenerlerse, fark 3 puana düşecek.

Rıdvan Dilmen'den flaş Fatih Terim yorumu! Başkası olsaydı gönderilirdi - Sayfa 4

MIKE TYSON GİBİ BAŞLADILAR 
Sivasspor, Mike Tyson gibi giriş yaptı. İnanılmaz bir coşku, korkunç bir baskı ve motivasyon, sonunda da gol geldi. Sivasspor öne geçti ama o gol, Galatasaray'a yaradı. Sivasspor bu baskını devam ettiremedi. Galatasaray tecrübeli takım, Kadıköy'de de geriye düştü ve sonrasında oyuna hükmetti.