Anasayfa /  Foto Galeri

Reza Zarrab’ın Miami’deki lüks hayatı ortaya çıktı! İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı

ABD’de tutuklanarak 130 yıl hapis cezası alan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'ın sahte bir isimle Miami'de lüks bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı

Reza Zarrab’ın Miami’deki lüks hayatı ortaya çıktı!  İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı - Sayfa 1

Kara para aklama suçlamasıyla 2016 yılında ABD'de tutuklanan, ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Reza Zarrab'ın (Rıza Sarraf) Miami'de sahte bir kimlikle yaşadığı hayat görüntülendi.

Reza Zarrab’ın Miami’deki lüks hayatı ortaya çıktı!  İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı - Sayfa 2

2016 yılında ABD'de kara para aklama suçundan tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen, sanatçı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıkmış ve adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilmişti.

Reza Zarrab’ın Miami’deki lüks hayatı ortaya çıktı!  İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı - Sayfa 3

Next Level Performance isimli bir binicilik merkezi kurduğu bilgisine ulaşılan Zarrab'la ilgili gelişmeler PS Dressage isimli bir internet sitesinde Next Level Performance'ı tanıtan bir haber de ortaya çıkmıştı.

Reza Zarrab’ın Miami’deki lüks hayatı ortaya çıktı!  İşte fotoğraflarla Zarrab'ın yeni yaşamı - Sayfa 4

BİNİCİLİK MERKEZİ İŞLETİYOR

Haberde, Zarrab'ın binicilik merkezini 19 Haziran 2021'de Florida'nın güneyinde kurduğu ifade edilerek, eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamalarına yer verildi.