Anasayfa /  Foto Galeri

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı.

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı. Yeni Renault Captur, B segmentinde premium bir SUV dünyası sunmak için donanımı ve yepyeni dış görünümü ile kullanıcılarıyla buluşmak için hazırlanıyor. İçten yanmalı ve hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan Yeni Renault Captur, Nisan 2024 itibarıyla tüm Avrupa’da satışa sunulacak.

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı. - Sayfa 1

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı.

Yeni Renault Captur, Renault tarafından gerçekleştirilen dijital lansman ile tüm dünyaya tanıtıldı. 10 yıl önce yollara çıkan ve 90 ülkede iki milyondan fazla satan Renault Captur, SUV sınıfının en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. 

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı. - Sayfa 2

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Yaklaşık 10 yıl önce, dünyaya tanıtıldığı ilk günden bu yana B segmentinin ve özellikle de SUV sınıfının en önemli temsilcilerinden olan Renault Captur, yepyeni görünümü ve donanımı ile yollara çıkıyor. Yeni Renault Captur, full hybrid de dâhil olmak üzere beş farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. OYAK vizyonu ve desteği ile Türkiye’de başlattığımız elektrifikasyon devrimi ve SUV sınıfındaki yeni atılımımız, Yeni Renault Captur ile devam edecek. Gerçekleştirilen dünya lansmanının ardından Yeni Renault Captur’u E-Tech full hybrid ve içten yanmalı versiyonlarıyla bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılarımızla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı. - Sayfa 3

Kompakt dış boyutları ve geniş iç mekânı sayesinde hem şehir içi hem de şehir dışı kullanım için duyulan gereksinimlere aynı derecede uyum sağlayan modüler bir yapıya sahip. 

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yeni Renault Captur’u tanıttı. - Sayfa 4

Çok yönlülük, çift renkli gövde ve cömert iç mekân gibi özelliklerini koruyan Yeni Renault Captur; sahip olduğu bu özellikleri yeni ileri teknoloji donanımları ile entegre ediyor. Yeni Esprit Alpine donanım seviyesiyle iç ve dış tasarımda daha zarif ve sportif bir karakter ortaya koyan Yeni Renault Captur’un iç mekânını ise yeni döşemeler ve yeni ekranlar süslüyor. Yeni elektronik mimari, öngörülü hibrit sürüş fonksiyonu ve Seviye 2 otonom sürüş özelliğiyle Aktif Sürüş Yardımcısı da dâhil olmak üzere en güncel sürüş yardımcılarıyla güvenliği yeni seviyelere taşıyor.