Anasayfa /  Foto Galeri

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu

Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali 10 Mart Pazar günü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin Türkiye etabının şampiyonları B-Boy Mons ve B-Girl Jazzy oldu.

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu - Sayfa 1

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu 

Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali 10 Mart Pazar günü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin Türkiye etabının şampiyonları B-Boy Mons ve B-Girl Jazzy oldu.

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu - Sayfa 2

30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl'lerini belirlemek için düzenlenen ve küresel anlamda en prestijli breaking yarışması olarak kabul edilen Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye Finali düzenlendi. 

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu - Sayfa 3

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi’nin büyülü atmosferinde gerçekleşen heyecanlı kapışmanın sonunda Red Bull BC One Cypher Türkiye’nin kazananları B-Boy Mons ve B-Girl Jazzy oldu.

‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Şampiyonları Belli Oldu - Sayfa 4

Sneaks Up, Dream Türk ve Radyo D partnerliğinde gerçekleşen Red Bull BC One Cypher Türkiye Finali'nde 8 kez Türkiye Şampiyonu olan B-Boy Jester, iki kez Red Bull BC One Dünya Şampiyonluğuna ulaşan B-Boy Lilou ve Viyana'daki Red Bull BC One kamplarında iki kez birinci olan B-Girl Dora jüri koltuğunda oturdu. Jürinin değerlendirmeleri sonucunda şampiyon olan isimler, 7 Aralık’ta Brezilya, Rio de Janeiro’da gerçekleştirilecek finalde dünyanın en iyisi olmak için mücadele edecek.