Anasayfa /  Spor

Red Bull Back Line Elemeleri Ankara’da Devam Ediyor

Voleybolun kurallarının yeniden belirlendiği Red Bull Back Line’da eleme heyecanı artarak devam ediyor. Red Bull Back Line’da Ankara elemesi bugün Ahlatlıbel Parkı’nda başladı.

Abone ol
Abone ol 17 Temmuz 2023 02:14

Red Bull Back Line Elemeleri Ankara’da Devam Ediyor 

Voleybolun kurallarının yeniden belirlendiği Red Bull Back Line’da eleme heyecanı artarak devam ediyor. Red Bull Back Line’da Ankara elemesi bugün Ahlatlıbel Parkı’nda başladı. Her seti kazanan takımın sahasının 1 metre daraldığı organizasyonun başvuruları https:// participate.redbull.com/tr/ events/red-bull-back-line-TUR/ 2023 adresi üzerinden yapılıyor. 

Değişen kurallarla son dönemin gözde sporu voleybola yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Red Bull Back Line’da eleme etapları devam ediyor. Red Bull Back Line’ın Ankara elemesi bugün Ahlatlıbel Parkı’nda gerçekleşiyor. Ankara elemesinde başarıya ulaşacak iki takım final etabında İstanbul’da mücadele etme hakkı kazanacak.  

Red Bull Back Line, 29-30 Temmuz’da Galataport İstanbul Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirilecek eleme ve final etaplarının ardından tamamlanacak.

Voleybolu sokaklara taşımayı amaçlayan Red Bull Back Line’a başvurular https:// participate.redbull.com/tr/ events/red-bull-back-line-TUR/ 2023  adresi üzerinden yapılabiliyor.

VOLEYBOLUN KURALLARI BAŞTAN YAZILIYOR

Red Bull Back Line voleybolu sokağa taşımayı amaçlarken aynı zamanda kuralları da daha eğlenceli hale getiriyor. Turnuva kapsamında set kazanan takımın sahası 1 metre daralıyor. Böylelikle seti kazanan ekip skor avantajının yanında daha küçük sahada oynama avantajı elde ediyor. 

Turnuvada, 4 ana ve 1 yedek oyuncudan oluşan takımlar 11 puanlık 3’er set olarak düzenlenen müsabakalarda karşılaşacak. Karşılaşmalarda her iki takımın da sahada en az 1 kadın ve 1 erkek oyuncu bulundurması gerekecek.  

Etiketler Red Bull Back Line
Yorumlar