Anasayfa /  Foto Galeri

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan Demet Akbağ'a yanıt

Usta sanatçı Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz hafta yaşamını yitirdi. Oyuncu Demet Akbağ, Öztekin'in vefatı sonrasında, "Kalbi zaten problemliydi. Bir de Covid-19 sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş" dedi. Akbağ'ın bu sözlerine, ünlü oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin'den yanıt geldi.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan Demet Akbağ'a yanıt - Sayfa 1

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, 7 Mart Pazar günü kalp krizi geçirdi. Beykoz Devlet Hastanesi'nde acil olarak müdahale edilen sanatçı, ardından Dr. Siyami Ersek Hastanesi'ne nakledildi. Ancak Öztekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan Demet Akbağ'a yanıt - Sayfa 2

Vefat haberi ile sanat camiasını yasan boğan Rasim Öztekin'in cenazesi önce Galatasaray Lisesi'ne ardından da Beyoğlu'ndaki Ses Tiyatrosu'na getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Öztekin için Ses Tiyatrosu'nda anma töreni düzenlendi. Tören sonrasında usta oyuncu, kılınan cenaze namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan Demet Akbağ'a yanıt - Sayfa 3

"OLMASI GEREKEN BİR AMELİYATI İHMAL ETMİŞ" 
Oyuncu Demet Akbağ, Öztekin'in vefatı sonrasında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Akbağ, "Çok kötü bir gün geçirdim, çok ağladım. O yüzden söylenecek bir şey yok. Çok genç kaybettik Rasim'ciğimi. Çok üzgünüz hepimiz. Kalbi zaten problemliydi. Bir de Covid-19 sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş. Kalp krizi, aramızdan aldı onu" ifadelerini kullandı.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan Demet Akbağ'a yanıt - Sayfa 4

Demet Akbağ'ın bu sözlerinden sonra ünlü oyuncunun eşinden açıklama geldi. Esra Kazancıbaşı Öztekin, Rasim Öztekin’in pandemiden korktuğu için sağlık kontrollerini ihmal ettiği iddiasına cevap verdi.