Anasayfa /  Güncel

PSG Bayern Münih maçı canlı izle (İdman TV izle) Maçı şifresiz

PSG Bayern Münih maçı canlı izle (İdman TV izle) Maçı şifresiz - PSG Bayern Münih maçı izle. Şampiyonlar Ligi'nde bugün 8 maç oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek olan maçlar tivibuspor kanalından canlı izlenecek? PSG Bayern Münih maçı izle. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tüm maçları internetten nasıl izlenir? PSG Bayern Münih maçı izlemek için tıkla. İşte Tivibu Spor Canlı İzle / Şampiyonlar Ligi maçları Canlı İzle - PSG Bayern Münih maçı izle

Abone ol
Abone ol 27 Eylül 2017 21:54

PSG Bayern Münih maçı canlı izle (İdman TV izle) Maçı şifresiz

Tivibu Spor Canlı İzle / Şampiyonlar Ligi maçları Canlı İzle - PSG Bayern Münih maçı izle. Şampiyonlar Ligi'nde bugün 8 maç oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek olan maçlar tivibuspor kanalından canlı izlenecek? PSG Bayern Münih maçı izle. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tüm maçları internetten nasıl izlenir? PSG Bayern Münih maçı izlemek için tıkla. İşte Tivibu Spor Canlı İzle / Şampiyonlar Ligi maçları Canlı İzle - PSG Bayern Münih maçı izle



27 Eylül Çarşamba

(Qarabağ-Roma maçı hariç tüm maçların başlama saati 21.45)

A Grubu

Basel-Benfica

CSKA-Manchester United (Tivibu Kanal 82)

B Grubu

Anderlecht-Celtic

PSG-Bayern Münih (Tivibu Spor 2)

C Grubu

Qarabağ-Roma (19.00’da başlayacak, Tivibu Spor 2)

Atletico Madrid-Chelsea (Tivibu Spor 3)

D Grubu

Juventus-Olympiakos

Sporting-Barcelona (Tivibu Spor 4)

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

TRHABERLER

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey



Ligde ikinci hafta maçlarının programı şöyle:

 

19.00 Karabağ (Azerbaycan) - Roma (İtalya)

21.45 Juventus (İtalya) - Olympiakos (Yunanistan)

21.45 Sporting Lizbon (Portekiz) - Barcelona (İspanya)

21.45 Atletico Madrid (İspanya) - Chelsea (İngiltere)

21.45 Anderlecht (Belçika) - Celtic (İskoçya)

21.45 Paris Saint-Germain (Fransa) - Bayern Münih (Almanya)

21.45 CSKA Moskova (Rusya) - Manchester United (İngiltere)

21.45 Basel (İsviçre) - Benfica (Portekiz)



TRT 1 2017 En Yeni Frekans Bilgileri



Türksat 4A uydusunda yer alan TRT 1 yayınının frekans bilgileri 02 Ocak 2015 tarihinde sitemize eklendi/güncellendi. Güncel frekans bilgileri yanı sıra, yayının uydu alıcılarınızda izleyebilmeniz için frekans bilgilerinin nasıl yüklendiği hakkında bilgi de aşağıda mevcut.



UYDU İSMİ: Türksat 4A2 KANALIN FREKANSI: 119583 POLARİZASYON: V - Dikey4 SEMBOL ORANI: 275005 FEC DEĞERİ: 5/66 ŞİFRELEME: Şifresiz



Kanala Ait Diğer Frekans Bilgileri

1 UYDU İSMİ: Türksat 3A

2 KANALIN FREKANSI: 11096

3 POLARİZASYON: H – Yatay

4 SEMBOL ORANI: 30000

5 FEC DEĞERİ: 5/6



TRT 1 Kanalını Uydu Alıcısında Nasıl İzlerim?



TRT 1 CANLI İZLE





TRT 1 kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11958 sayısını girin. Polarizasyon kısmında V - Dikey seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz TRT 1 yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.








Yorumlar