Anasayfa /  Foto Galeri

Prof. Dr. Gökçen Orhan vefat etti

Türkiye'nin önde gelen kalp-damar cerrahlarından Prof. Dr. Gökçen Orhan, 56 yaşında vefat etti. Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Orhan'ın ölümü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve HEKİMSEN tarafından taziye mesajlarıyla duyuruldu.

Prof. Dr. Gökçen Orhan vefat etti - Sayfa 1

Türkiye'nin önde gelen kalp-damar cerrahlarından biri olan Prof. Dr. Gökçen Orhan, 56 yaşında vefat etti. İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun yıllar görev yaptı.

Prof. Dr. Gökçen Orhan vefat etti - Sayfa 2

Orhan'ın vefat haberi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve HEKİMSEN tarafından duyuruldu.

Prof. Dr. Gökçen Orhan, aynı zamanda akademisyen olarak da tanınıyordu. Kadıköy'deki Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Orhan, odasında öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. Gökçen Orhan vefat etti - Sayfa 3

Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nin Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından olan Orhan'ın ölümü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyuruldu.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Orhan'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybedildiğini ifade etti ve ailesine başsağlığı diledi.

Prof. Dr. Gökçen Orhan vefat etti - Sayfa 4

Aynı şekilde, doktorların sendikası olan HEKİMSEN de Prof. Dr. Gökçen Orhan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.