Anasayfa /  Foto Galeri

Prime Video Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı

Prime Video Merakla Beklenen Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı. Donald Glover ve Maya Erskine’in baş rollerini paylaştığı yeni dizinin sekiz bölümü 2 Şubat 2024’te yayınlanacak

Prime Video Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı - Sayfa 1

 Prime Video merakla beklenen Mr. & Mrs. Smith dizisinin yayın tarihini açıkladı ve diziden kareler paylaştı. Merakla beklenen dizinin, sekiz bölümden oluşan birinci sezonunun tüm bölümlerinin, 2 Şubat 2024 tarihinden itibaren sadece Prime Video'da dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede gösterime gireceği duyuruldu. 

Prime Video Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı - Sayfa 2

Yönetici yapımcı rolünü üstlenen Donald Glover (Swarm, Atlanta) ve Francesca Sloane (Atlanta, Fargo) tarafından yaratılan 2005 tarihli New Regency yapımı filmden uyarlanan dizide başrolleri John Smith rolünde Donald Glover ve Jane Smith rolünde Maya Erskine (PEN15) paylaşıyor.

Prime Video Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı - Sayfa 3

Prime üyeleri Mr. & Mrs. Smith dizisini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek. Prime Video, ayda sadece 39 TL'ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor.

Prime Video Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Yayın Tarihini Duyurdu ve Dizinin Görsellerini Yayınladı - Sayfa 4

Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlamasında, iki yabancı onlara zenginlik, dünya seyahatleri ve Manhattan'da rüya gibi muhteşem bir yaşam sunan gizemli bir casus teşkilatında çalışmaya başlarlar.