Anasayfa /  Foto Galeri

Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar?

Polis, hemşire ve öğretmenler başta olmak üzere kamu görevlileri bu hafta başı itibariyle maaşlarını almaya başladılar. Peki Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar?

Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar? - Sayfa 1

Memur maaşları ne kadar? 2021 memur maaş zammı tablosu Ocak ayı zammının ardından uzmanlar tarafından hazırlandı. Merak edip araştıranlar için güncel 2021 memur maaşları tablosunu haberimizde derledik.

Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar? - Sayfa 2

Öte yandan bir son dakika gelişmesi de geçtiğimiz günlerde yaşandı. Yapılan son açıklamaya göre kamudaki sağlık çalışanları için ek ödeme müjdesi geldi. İşte, 2021 memur maaşları tablosu...

Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar? - Sayfa 3

TÜİK ARALIK 2020 ENSLASYON ORANI

TÜİK, aralık ayına ilişkin tüketici enflasyonunu açıklandı. TÜİK'in verilerine göre aralık ayında TÜFE yüzde 1.25 artarken memur ve emekli maaşlarını etkileyecek yıllık enflasyon ise yüzde 14.6 oldu. TÜFE'de (2003=100) 2020 yılı Aralık ayında on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12,28 artış gerçekleşti.

Polis, öğretmen ve hemşire maaşları ne kadar? - Sayfa 4

2021 MEMUR ZAM ORANI

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı aralık ayı enflasyon verileri ile birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam oranı da belli oldu. Buna göre, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına yüzde 7.36, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına da yüzde 8.36 oranında zam yapılacak.