Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Polis Akademisi Başkanlığı Kamu Personel Alım İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı her daim yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 19:39

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı ünvanlarda alım yapacak. Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polis Akademisi Başkanlığı 2 farklı kadro için akademik personel alımı duyurusu yayımladı.

ALIM KADROLARI NEDİR?

EGM Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak , Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri çerçevesinde 1 Öğretim Görevlisi ve 1 Araştırma Görevlisi olmak üzere naklen açıktan arama yöntemi ile Öğretim elemanı alacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Öğretim Görevlisi pozisyonu için, Kamu Yönetimi Alanında Lisans Mezunu Olmak, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında İngilizce Yüksek Lisans Yapmış Olmak ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında İngilizce Doktora Yapıyor Olmak. Sendikalaşma Üzerine Yayımlanmış Eserleri Bulunmak şartı arayacak.

Araştırma Görevlisi için ise, Kamu Yönetimi Alanında Lisans Mezunu Olmak, İşletme Alanında İngilizce Yüksek Lisans Yapmış Olmak ve Kamu Yönetimi Alanında Doktora Yapıyor Olmak şartı arayacaktır.

BAŞVURULAR

Adaylar başvurularını en geç 03 Aralık 2018 tarihine kadar Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı Polis Akademisi Başkanlığı - İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü İdari Birimler Bloğu Kat: 2 adresine gerçekleştirmeleri gereklidir. 

İlgili ilan hakkında detaylı bilgiye Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası olan, www.pa.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak için Tıklayınız


Yorumlar