Anasayfa /  Foto Galeri

plajda herkesin içinde birlikte olurken yakalanan çift tutuklandı!

Bir çift, etrafında güneşlenen insanlara aldırmadan herkes içinde plajda seks yaptı. Çiftin kameralara yansıyan görüntüleri büyük tepkiye neden oldu. Polis şüphelileri göz altına aldı fakat adam ve kadının kimliği açıklanmadı.

plajda herkesin içinde birlikte olurken yakalanan çift tutuklandı! - Sayfa 1

4 Aralık'ta Brezilya'nın Praia do Forte plajında bir çift, "plajda seks" yaparken kameralara yakalandı. Çift, etrafında güneşlenen insanlara aldırış etmedi. 

plajda herkesin içinde birlikte olurken yakalanan çift tutuklandı! - Sayfa 2

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, plajda güneşlenen insanların ve bir kadının üstünde yatan bir adamın olduğu görüldü. Adamın kadının üzerindeyken kalçalarını ileri geri hareket ettirdiği görüntülendi.

plajda herkesin içinde birlikte olurken yakalanan çift tutuklandı! - Sayfa 3

Kadının herhangi bir iç çamaşırı veya bikini altı giymediği iddia edildi. Cabo Frio Belediye Meclisi, konuyu polise soruşturucağını söyledi. Meclis, "sahilde seks yapmanın" "uygunsuz" olduğunu belirtti. Polis, görüntüleri hala araştırdıklarını ve henüz herhangi bir şikayet almadıklarını bildirdi.

plajda herkesin içinde birlikte olurken yakalanan çift tutuklandı! - Sayfa 4

Şüpheliler gözaltına alındı, ancak adam ve kadının kimlikleri açıklanmadı.

Maalesef yaşanan bu olay bir ilk değil. Bu yılın başlarında bir çift, Belçika Bree'deki Sint-Michielskerk kilisesinde seks yaparken kendilerini kayda aldı. Görüntüler büyük tepkiye neden oldu.