Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Altuğ'dan yatak odası sırları: Seks önemlidir çünkü..

Eşi Yağmur Atacan ile olan yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilen Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı. Hürriyet Pazar’da Hakan Gence’nin röportajında Pınar Altuğ, 46 yaşında olduğunu hatırlatarak 40 yaşından sonra da libidosunun azalmadığını anlattı.

Pınar Altuğ'dan yatak odası sırları: Seks önemlidir çünkü.. - Sayfa 1

İşte, Hakan Gence'nin Pınar Altuğ röportajından satır başları;

Pınar Altuğ'dan yatak odası sırları: Seks önemlidir çünkü.. - Sayfa 2

'SEKS ÖNEMLİ AMA SADECE SEKSLE OLMAZ'

Seninki nasıl bir hayattı?

Başarılı, alkışlarla dolu. Hep haneye artılar yazılmış bir hayat oldu. Keşkelerim yoktur. Kendimle, olduğum yerle, kazandıklarımla, kaybettiklerimle, yaşımla çok mutluyum.

Pınar Altuğ'dan yatak odası sırları: Seks önemlidir çünkü.. - Sayfa 3

Hakkında bilinen en büyük yanlış ne sence?

Genelde soğuk zannediyorlar, tanıştıktan sonra öyle olmadığımı söylüyorlar. Bir de herkes beni çok şişman zannediyor. Boyum 1.74, minyon değilim, oldukça geniş omuzluyum. Ama daha beni gerçekte görüp de şaşırmayan yok. Televizyonda yaşım da daha büyük görünüyor.

Pınar Altuğ'dan yatak odası sırları: Seks önemlidir çünkü.. - Sayfa 4

40’lı yaşlarla libido azalıyor mu?

O kişiyle alakalı. Bizde gün geçtikçe her şey daha iyiye gidiyor. Daha mı tecrübeleniyoruz, bilmiyorum. Benim yaşla birlikte günlük hayatımdaki enerjim de düşmedi. Libido da bununla bağlantılı. Ne genç arkadaşlarım var, “Ay şimdi onu mu yapacağız” diyorlar, yapıver işte, hallediver (gülüyor). Hep iç ritmi yüksek ve enerjik bir kadın oldum. Dolayısıyla 40’lı yaşlarda olmak bir şey değiştirmedi, sadece bir rakam. Bu arada dolu dolu 46 yani, söyleyebiliriz de.