Anasayfa /  Medya

Paramparça'da heyecan dorukta! Paramparça 89.bölüm fragmanı ve detaylar!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ dizisi 89. yeni bölümüyle 30 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da STAR TV'de

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2017 01:57

PARAMPARÇA DİLARA HAFIZASINI KAYBEDİYOR

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, 30 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de 89’uncu bölümüyle ekranda.  

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde; olaylar soluk kesecek bir hızla ilerleyecek.

BEN CİHAN İLE EVLİYİM!

Dilara geçirdiği kaza sonrasında kendine gelmiş ancak yakın geçmiş, hafızasından tamamen silinmiştir. Kendini Cihan ile evli sanan Dilara’nın yeni hayatında artık ne Harun ne Hazal ne de Alaz’a yer yoktur. Asuman ise bu durumu lehine çevirmek isterken Harun’a suçüstü yakalanır.

HAZAL DAMİR’E BAĞLANIYOR

Dilara’nın Cansu’yu hatırlayıp, kendisini hatırlamaması Hazal’ı perişan eder. Teselliyi Demir olarak tanıdığı Damir’de bulan Hazal, biri tarafından izlediğinden habersizdir. Mithat, Damir konusunda Hazal’ı uyarmaya çalışırken Damir çoktan Mithat’ın gerçek kimliğini öğrenmiştir.

EMRE BEBEK TEHLİKEDE

Hastalığını yok sayan Cansu yine atak gelen bir anda Emre bebeğin arabasını tutamaz ve araba havuza düşer. Yerinden kıpırdayamayan Cansu çaresizdir. Deniz’in bu olayın ardından radikal bir karar alır. Öte yandan buhranlı günler geçiren Ozan, Cihan’a da çok öfkelidir ve onu da hayatından çıkarma kararı alır.

PARAMPARÇA 89. BÖLÜM FRAGMAN





Paramparça dizisi 30 Ocak Pazartesi günü 20:00'da 89. yeni bölümüyle ekranlarda olacak






Yorumlar