Anasayfa /  Foto Galeri

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisine aşkını ilan etti

49 yaşındaki Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile olan birlikteliğini sosyal medyadan romantik sözlerle duyurdu. Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar'ın aşk dolu sözleri kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. Güzelliğiyle de dikkat çeken Özcan Deniz'in İranlı sevgilisi Samar Dadgar oldukça merak edildi. İşte Özcan Deniz'in genç sevgilisine ilanı-ı aşkı...

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisine aşkını ilan etti - Sayfa 1

Eski eşi Feyza Aktan ile mahkemelik olan ve eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen Özcan Deniz aşk hayatındaki yeni gelişme ile konuşuluyor.

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisine aşkını ilan etti - Sayfa 2

49 yaşındaki Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile olan birlikteliğini sosyal medyadan romantik sözlerle duyurdu.

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisine aşkını ilan etti - Sayfa 3

26 yaşındaki Samar Dadgar'ın fotoğrafına yaptığı yorum ile aşkını haykıran Özcan Deniz'e genç sevgilisinden yanıt gecikmedi.

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisine aşkını ilan etti - Sayfa 4

SAMAR DADGAR YANIT VERDİ Dangar, sevgilisine şöyle karşılık verdi: "Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim…"