Anasayfa /  Foto Galeri

Ozan Kabak dünya devine mi gidiyor? İşte Avrupa'dan son dakika transfer haberleri

Ozan Kabak dünya devine mi gidiyor? İşte Avrupa'dan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Ocak ayı transfer dönemi yaşanırken Avrupa futbolunda fırtınalar esiyor. İşte son dakika transfer gelişmeleri... Pepe'nin yeni takımı Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Pepe'nin yeni durağı İngiltere olacak gibi görünüyor. Portekiz baısnında yer alan haberlere göre tecrübeli savunma oyuncusunun devre arasında Wolverhampton'a imza atmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Ozan Kabak dünya devine mi gidiyor? İşte Avrupa'dan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Niasse elden kaçıyor Adı Türk takımlarıyla anılan Everton'ın golcüsü Oumar Niasse'nin Cardiff City'ye transfer olacağı öğrenildi.

Ozan Kabak dünya devine mi gidiyor? İşte Avrupa'dan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

Sezon sonuna kadar görev onun İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın teknik direktörlüğünü, sezon sonuna kadar Ole Gunnar Solskjaer'in yapacağı açıklandı. Kırmızı Şeytanlar, Jose Mourinho'nun görevine dün son vermişti.

Ozan Kabak dünya devine mi gidiyor? İşte Avrupa'dan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

Real Madrid iddiaları El Pais gazetesi her ne kadar Solari'yle 2021'e kadar sözleşme imzalanmış olsa da Real Madrid'in Manchester United'da görevden alınan Jose Mourinho'yla görüşme yapacağını iddia etti. Haberde Mourinho'nun bu teklifi kabul etmesinin beklenmediğinin de altı çizildi.