Anasayfa /  Foto Galeri

Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith sessizliğini bozdu!

Oscar Ödül Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock'ı canlı yayında sahneye çıkarak tokatlayan ünlü oyuncu Will Smith sessizliğini bozdu. Tokat attıktan 40 dakika sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan ve konuşmasında Rock'tan özür dilemeyen Smith geri adım attı. İşte detaylar...

Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith sessizliğini bozdu! - Sayfa 1

94. Oscar Ödülleri, önceki gece Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ailesi işitme engelli olan bir kızın öyküsüne odaklanan “CODA”, ‘en iyi Film’ dahil üç ödül kazandı. ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülü, “The Eyes of Tammy Faye” filmiyle Jessica Chastain’in oldu. Will Smith, “King Richard”daki performansıyla ‘en iyi erkek oyuncu’ seçildi.

Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith sessizliğini bozdu! - Sayfa 2

Uluslararası kamuoyu son iki gündür Will Smith’in Oscar Ödül Töreni’nde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili bir espri yapan Chris Rock’ı sahnede bütün dünya izlerken tokatlamasını konuşuyor…

Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith sessizliğini bozdu! - Sayfa 3

Geçmişte birlikte çalıştığı Rock’ı sahneye çıkarak tokatlayan ve daha sonra da yerine oturduğu sırada “O lanet olası ağzına eşimin adını almayacaksın” diye bağıran Smith, sosyal medya hesabından özür diledi.

Oscar Ödül Töreni’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith sessizliğini bozdu! - Sayfa 4

Tokat olayından 40 dakika sonra tenis yıldızları Serena ve Venus Williams’ın babaları Richard Williams’ı canlandırdığı King Richard isimli filmdeki performansıyla da en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Smith ödül konuşmasında da Akademi’den özür dilemiş fakat Rock’ın adını ağzına almamıştı.