Anasayfa /  Foto Galeri

Orhan Gencebay'dan transparan sahne kıyafetlerine beklenmeyen tepki!

Son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleri hakkında konuşan Gencebay "Kıyafet seçimi edeple ilgili bir durum. Sanatçılar taşıyabileceği kıyafetleri giymeli" dedi. İşte haberin detayları...

Orhan Gencebay'dan transparan sahne kıyafetlerine beklenmeyen tepki! - Sayfa 1

Türk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay, önceki akşam ailesi ile birlikte Etiler'de yemek yerken görüntülendi. Son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleri hakkında konuşan Gencebay, "Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" dedi.

Orhan Gencebay'dan transparan sahne kıyafetlerine beklenmeyen tepki! - Sayfa 2

Etiler'de bir mekanda eşi Sevim Emre, oğlu Gökhan Gencebay ve gelini Seda Özmen ile yemek sonrası sohbet eden usta sanatçı, muhabirleri kırmayarak soruları yanıtladı.

Orhan Gencebay'dan transparan sahne kıyafetlerine beklenmeyen tepki! - Sayfa 3

"YERLİ VE MİLLİ MÜZİK SEKTÖRÜMÜZDE ÜRETİM DURMUŞTUR"
Müzik sektörü hakkında konuşan Gencebay şunları söyledi; "Yerli ve milli müzik sektörümüzde üretim durmuştur, durmuştur derken olağanüstü bir zarardır. Bunun hemen düzelmesi lazım, bunun nedeni üreten sanatçıların maddi ve manevi hakları gereği gibi alınamamaktadır. Ülkemizde müzik sanatı haklarıyla ilgili, bazı konular kesinlikle ele alınmalı."

Orhan Gencebay'dan transparan sahne kıyafetlerine beklenmeyen tepki! - Sayfa 4

"BU EDEPLE İLGİLİ"
Son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleri hakkında konuşan Gencebay, "Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" dedi.